Rosenborg slo tilbake mot Sligo

Jensen og Reginiussen jubler for det andre målet. Foto: James Crombie/INPHO - NTB scanpix.

Rosenborg tok en komfortabel 3-1-seier da Mike Jensen scoret to mål borte mot Sligo og tok seg videre til den tredje runden i europaligakvalifiseringen torsdag.

Rosenborg tapte 2-1 på Lerkendal mot det irske laget, og Per Joar Hansen fikk sparken etter kampen.

Torsdag skulle trønderne reise kjerringa med Kåre Ingebrigtsen som ny trener.

Det hele startet dårlig da Danny North fikk heade inn 1-0 etter 13 minutter. Hjemmefansen var i ekstase.

Heldigvis for RBK svarte laget med en gang, da Pål André Helland kom alene med keeper og satte inn en utligning. Første omgangen ebbet ut i 1-1.

Trønderne gikk ut i hundre i annen omgang. Mike Jensen scoret etter innlegg i det 49. minutt. Bortefansen kunne med scoringen puste lettet ut, for på dette tidspunktet var nordmennene sikret ekstraomganger.

I det 64. minutt var Jensen igjen på farten. Dansken banket inn 3-1 etter at Diskeruds skudd først ble blokkert. Dermed måtte irene score to mål for å gå videre.

Det klarte aldri det irske laget. Jensen sikret derfor avansement og seier i Ingebrigtsens debut.

Sligos Alan Keane og Seamus Conneely i duell med Morten Gamst Pedersen. Foto: James Crombie/INPHO -NTB scanpix.Sligos Alan Keane og Seamus Conneely i duell med Morten Gamst Pedersen. Foto: James Crombie/INPHO -NTB scanpix.