Scolari usikker på Neymar-erstatter

Neymar forlot banen i fredagens kvartfinale med store smerter og i tårer etter å ha blitt taklet av Juan Zúñiga. (Foto: Fabrizio Bensch / Reuters / NTB scanpix)
Neymar forlot banen i fredagens kvartfinale med store smerter og i tårer etter å ha blitt taklet av Juan Zúñiga. (Foto: Fabrizio Bensch / Reuters / NTB scanpix)

Brasil-trener Luiz Felipe Scolari står overfor en vanskelig avgjørelse når han må velge hvem som skal erstatte ryggskadde Neymar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Neymar har vært Brasils nøkkelspiller i VM på hjemmebane. Mot Colombia fikk Barcelona-spilleren et kne i ryggen av Juan Zúñiga og pådro seg et brudd i ryggen. Skaden betyr at Neymar mister Brasils to siste kamper i mesterskapet.

Det skaper problemer for den brasilianske troppen, men Scolari har likevel flere alternative spillere som kan erstatte Neymar.

Favorittene til å erstatte 22-åringen er Chelseas Willian og Sjakthars Bernard. Kaptein Thiago Silva, som må stå over semifinalen på grunn av to gule kort, tror Willian og Bernard kan klare å erstatte Neymar.

– Totalt sett har Willian og Bernard de samme egenskapene som Neymar, sier Thiago Silva.

Scolari kan også velge enda mer muskler på Brasils midtbane, ettersom Luiz Gustavo er spilleklar igjen, og på den måten ikke sette inn en spiller for å erstatte Neymars spillestil.

I tillegg har spissen Fred hatt et svakt mesterskap, og det vil være mulig å flytte Hulk opp som spiss fra sin vingposisjon. Dermed kan det åpne plass for både Bernard og Willian på banen.

– Jeg trenger tid til å tenke på det og se hvordan de andre spillerne restituerer seg. Først da vil jeg ta en avgjørelse, sier Scolari.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus