Iran må avslutte måltørken

MYE FRUSTRASJON: Iran spilte godt mot Argentina, men søramerikanerne har Messi på bana - og vant. (FOTO: AP Photo/Sergei Grits / NTB Scanpix)
MYE FRUSTRASJON: Iran spilte godt mot Argentina, men søramerikanerne har Messi på bana - og vant. (FOTO: AP Photo/Sergei Grits / NTB Scanpix)

Iran drømmer om åttedelsfinale i VM, men da må Ashkan Dejagah og lagkameratene finne nettmaskene mot Bosnia-Hercegovina onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Iran er sammen med Hellas eneste lag som står uten scoringer så langt i VM. Likevel har laget fortsatt håp om å gå videre fra gruppespillet.

Følg Irans jakt på mål onsdag fra klokka 18

Da må Bosnia slås onsdag, samtidig som Nigeria taper for Argentina. I så fall vil målforskjellen avgjøre om det blir Iran eller Nigeria som tar annenplassen i gruppen.

– Vi har fortsatt mulighet til å gå videre. Hvem ville ha trodd at vårt VM ville vare lenger enn for England og Spania?, sier Dejagah.

Åpningskampen mot Nigeria var den første målløse kampen i årets VM. Så gikk laget på et surt 0-1-nederlag for Argentina, etter at Lionel Messi banket inn seiersmålet på overtid.

Les også: Argentina leter etter finspillet

– Vi hadde en vond følelse etter kampen mot Argentina på grunn av måten den endte på. Vi prøvde å gjøre det tøft for dem, og med litt flaks kunne vi ha vunnet eller klart uavgjort, forteller Dejagah.

– Jeg håper vi har fått vist verden at Iran kan spille fotball, legger Fulham-spilleren til.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus