Akrobatisk Nilsen avgjorde for Sogndal

Sogndal-innbytter Tim André Nilsen scoret det eneste målet, og det på akrobatisk vis, da Sandnes Ulf ble slått 1-0 i eliteserien søndag. (Foto: Alf Vidar Snæland, NTB scanpix)
Sogndal-innbytter Tim André Nilsen scoret det eneste målet, og det på akrobatisk vis, da Sandnes Ulf ble slått 1-0 i eliteserien søndag. (Foto: Alf Vidar Snæland, NTB scanpix)

Sandnes Ulf måtte spille innspurten i søndagens eliteseriekamp borte mot Sogndal med ti mann. Da dukket Tim André Nilsen opp og ordnet 1-0 til vertene på spenstig vis.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det som lenge var en tam kamp mellom to lag på nedre halvdel av tabellen utviklet seg stort da sluttminuttene kom. Sandnes Ulf-angriper Diego Rubio fikk marsjordre etter to gule kort med fem minutter igjen å spille, noe som var starten på en dramatisk sluttspurt.

For to og et halvt minutt inn i tilleggstiden klarte ikke Sandnes Ulf å holde nullen lenger.

Kristian Opseth presset høyt og vant ballen fra Sandnes-forsvaret. Videre slo han ballen inn i feltet, hvor Nilsen kom stormende. På merkelig vis kastet innbytteren seg fremover og møtte ballen med foten i en flat variant av et brassespark. Hannes Halldórsson måtte se at ballen gled inn i nettmaskene bak ham.

Det gjør at Sandnes Ulf, som ikke har vunnet i eliteserien siden Stabæk ble slått 2-1 i slutten av april, ligger helt sist. Laget har like mange poeng som Haugesund, men målforskjellen 9-20 utgjør forskjellen. For Sogndals del betyr trepoengeren at laget har 14 poeng og 10.-plass.

Personvernpolicy