Meny

Chelsea tapte verdifulle poeng

Eden Hazard og Chelsea gikk på trynet i søndagens Premier League-kamp mot nedrykkstruede Norwich. Med ett poeng kan det bli vanskelig å vinne serien denne sesongen. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea jager Liverpool og Manchester City i kampen om Premier League-tittelen. Det var derfor en real smell bare å spille 0-0 på hjemmebane mot Alexander Tettey og hans Norwich søndag.

Manchester-klubben og laget fra Merseyside står begge bokført med 80 poeng med to seriekamper igjen å spille. Chelsea har med 0-0 mot Norwich 79 poeng med én kamp mer spilt. Det betyr at José Mourinhos menn er hektet av i kampen om seriegullet, om de to utfordrerne vinner hengekampene sine.

Men Chelsea hadde sine muligheter mot gultrøyene fra Øst-England. Blant annet knallet André Schürrle en ball i treverket midtveis i første omgang. Også Eden Hazard hadde sine raid inn i Norwich-boksen.

For Tettey, som spilte hele kampen, og Norwich har det ene poenget stor betydning. De kjemper en hard kamp mot Sunderland om ikke å rykke ned. Poenget de stjal fra Stamford Bridge sender dem opp på 33 poeng, to poeng bak Sunderland. Sistnevnte har dessverre for Norwich én kamp mindre spilt.

Norwich tar imot Arsenal på hjemmebane i den siste serierunden. Chelsea skal ut mot Ole Gunnar Solskjær og hans nedrykksklare Cardiff.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus