Unik OL-effekt auksjoneres bort:

Aksel Lund Svindals hjelm kan bli din

I samarbeid med ABC Nyheter auksjonerer Aksel Lund Svindal bort den eksklusive hjelmen som han brukte under Sotsji-OL. Inntektene går til forskning for å finne en kur mot ryggmargsskader.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Auksjon av Svindals OL-hjelm

I samarbeid med Aksel Lund Svindal, auksjonerer ABC Nyheter bort hjelmen han brukte under OL i Sotsji 2014. Pengene fra auksjonen går til stiftelsen Wings for Life.

Les mer:

Les mer:

* Aksel Lund Svindals hjelm kan bli din

* – Ryggmargen er like komplisert som hjernen

* – Vi skal finne en kur for ryggmargsskader

* – Hjelmen måtte passe en hedersmann

* Kjendiser løper for ryggmargsskadde

Under OL i Sotsji i februar kunne ingen utøvere benytte utstyr som var preget av logoer og navnene på sponsorer.

Derfor fikk det norske alpinesset Aksel Lund Svindal laget en spesialdesignet og eksklusiv hjelm av italieneren Georg Pircher til bruk under OL.

Den hjelmen kan nå bli din.

ABC Nyheter auksjonerer nemlig nå bort OL-hjelmen med Aksel Lund Svindals signatur på.

Auksjonen ble avsluttet 11. mai. Hjelmen ble solgt for 25.100 kroner.

Om du vil ha den på peishylla eller bruke den selv når du står på ski, er opp til deg selv.

Alt du trenger å gjøre er å by på hjelmen. Pengene fra auksjonen vil uavkortet gå til stiftelsen Wings for Life, som Aksel Lund Svindals sponsor Red Bull samarbeider med.

– Mange tusen rammes av ryggmargsskader hvert år. Forskning tilsier at det er mulig å lege også ryggmargsskader. Det ville vært et fantastisk medisinsk fremskritt som hadde hjulpet veldig mange mennesker, sier Aksel Lund Svindal til ABC Nyheter.

– Wings for Life jobber med å gjøre dette mulig. Det synes jeg er både spennende og ikke minst viktig for de som i dag for eksempel sitter i rullestol på grunn av en ryggmargsskade, fortsetter han.

Les mer om ryggmargsskader: – Ryggmargen er like komplisert som hjernen

Les mer om Wings for Life: – Vi skal finne en kur for ryggmargsskader

Vilkår

Du kan sikre deg Aksel Lund Svindals hjelm fra OL i Sotsji 2014!

Deltakelse krever at du enten er innehaver av en Facebook-profil, eller at du registrer deg med fullt navn og e-post. Registrerte personopplysninger blir ikke utlevert til andre organisasjoner eller virksomheter.

Ved deltakelse i auksjonen aksepterer du disse reglene og de beslutninger som ABC Nyheter tar når det gjelder vinnere og gjennomføring av auksjonen, som endelige og definitive.

Auksjonen avsluttes søndag 11.05.14 kl. 24.00.

Har du det høyeste budet når auksjonen avsluttes, er hjelmen din!

ABC Nyheter forbeholder seg retten til å utestenge deltakere som bryter reglene, jukser eller forsøker å sabotere auksjonen.

Auksjonen er på ingen måte sponset, støttet, administrert av eller assosiert med, Facebook. Du gir informasjon kun til ABC Nyheter, og ikke til Facebook eller en annen tredjepart.

Personvernpolicy