Viking fortsetter å imponere

Viking-trener Kjell Jonevret kunne glede seg over en ny seier da Start ble slått 2-0 søndag. (Foto: Tor Erik Schrøder, NTB scanpix).

Viking tok sin tredje seier for sesongen da Start ble slått 2-0 på bortebane søndag.

Stavanger-laget er i likhet med Strømsgodset og Rosenborg uten tap etter fem spilte kamper denne sesongen. Viking holder tredjeplassen med sine 11 poeng, to poeng bak serieleder Strømsgodset og ett poeng bak serietoer Molde.

Kjell Jonevrets gutter har fått en flott start på sesongen, og seieren kom etter en solid og effektiv 1. omgang. Laget viser allerede medaljetakter.

Start på sin side holder sjuendeplassen med 7 poeng etter to seirer, en uavgjort og to tap.

Det var Start som produserte sjansene før pause, mens Viking var mest effektive og scoret på sine to første målsjanser i kampen. Først ble Yann-Erik de Lanlay spilt gjennom etter at en Start-spiller misset på egen banehalvdel da laget var på vei framover.

Da var det gått bare fem minutter, og alene med Håkon Opdal gjorde unggutten ingen feil.

Det var det første Viking-målet denne sesongen scoret av en spiller uten islandsk pass. Kvarteret senere slo en av Vikings islendinger til igjen. Steinthor Thorsteinsson traff perfekt fra 18 meter, og ballen suste i mål.

Like før hadde hjemmelaget ved Zlatko Tripic en suser i tverrliggeren bak Arild Østbø. Også Espen Hoff var nær scoring, men ingenting lyktes for Start denne kvelden.

Like før pause måtte Østbø overlate målet til Iven Austbø. Austbø hadde en flott parade da Start ved innbytter Alexander Lind var nær utligning.