Meny

Sandnes Ulf fortsatt uten seier

Fredrik Gulbrandsen hogg til da Edier Frejd headet ham fri like før pause. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde jager videre i toppen etter søndagens 3-1-seier i Sandnes. For Sandnes Ulf har det vært en blek sesongstart med bare to poeng.

Etter en flott angrep kunne en umarkert Mattias Moström ordne 1-0 for gjestene fra Molde etter et lite kvarter.

Like før pause misset Sandnes-stopper Edier Frejd, som headet fri Moldes Fredrik Gulbrandsen. Med kraft kjempet Gulbrandsen inn 2-0. Scoringen var den tidligere Lillestrøm-spissens tredje for sesongen.

God kontroll

Molde hadde full kontroll på det meste, men det ble en smule hektisk da Vegard Forren, som tidligere i kampen hadde slitt med en vond rygg etter en ublid landing, håpløst headet inn 1-2 over egen keeper sju minutter før slutt.

Innbytter Mohamed Elyounoussi punkterte det hele etter 90 minutter. Den tidligere Sarpsborg-spilleren ble spilt gjennom av innbytterkollega Pape Paté Diouf og kunne fra hjørnet av femmeteren sette inn 3-1.

Les også: RBK-Nielsen tilbake med scoring i storseier

– Det var unødvendig å gi dem 1-2, men generelt syntes jeg vi hadde veldig god kontroll i 90 minutter, sa Molde-trener Tor Ole Skullerud til C More.

Ett poeng bak

Molde er oppe i 12 poeng etter fire kamper. Bare serieleder Strømsgodset har flere med 13.

Sandnes Ulf ligger sist i eliteserien med fattige to poeng.

– Vi hadde muligheter til å få med oss poeng, men det gikk Moldes vei, og totalt sett var det fortjent, medga rogalendingenes trener Asle Andersen.

Les også: Godset ikke til å stoppe

Allerede onsdag får Sandnes Ulf muligheten til å rette opp inntrykket når formsterke Stabæk kommer på besøk. Molde får besøk av Start torsdag.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus