Meny

Brendan Rodgers får mye å handle for

FÅR PENGER FOR MER JUBEL: Liverpool kommer til å gi manager Brendan Rodgers mye penger mellom hendene for å styrke stallen før spill i Mesterligaen neste sesong. (Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det gjøres klart for storshopping når Liverpool igjen er klare for Mesterligaen.

Manageren Brendan Rodgers får ifølge enkelte britiske medier rundt 700 millioner kroner til å styrke både førstelaget og stallen foran comebacket i den gjeveste E-cupen.

– Det vil koste det det koster når vi bestemmer hvem manageren ønsker å kjøpe, sier Liverpool-direktør Ian Ayre til BBC.

Døråpner

Etter sjuendeplassen sist sesong kom ikke Liverpool engang med i europaligaen. Det gjorde at klubben kunne konsentrere seg om ligaen, hvor det er tabelltopp tre runder før slutt.

– Det har alltid vært vanskeligere på overgangsmarkedet når du ikke er med i det beste selskapet (mesterligaen), sier Ayre.

– Likevel har vi vært heldig og fått hentet gode spillere hit, men det er ingen tvil om at dette vil åpne noen dører for oss og gjøre alt lettere, sier Ayre.

Se høydepunktene fra siste ligakamp, Norwich-Liverpool her.

Annen stall

Liverpool kan dårligst bli nummer tre i Premier League. Det betyr at Merseyside-laget er garantert spill i neste sesongs mesterliga.

– Det er ingen tvil om at vi forventer å ha en annen type stall enn den vi har hatt, siden vi ikke har spilt i Europa denne sesongen, sier Ayre.

Liverpool møter Chelsea i toppkamp søndag. Vinner de røde dét oppgjøret skal det nær sagt et mirakel til om de ike vinner sitt første Premier League-gull.

Etter Chelsea-kampen har Liverpool igjen Crystal Palace (b) og Newcastle (h).

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus