Meny

RBK utestenger Nicki Bille Nielsen

UTESTENGT: RBKs Erik Hoftun sier Nicki Bille Nielsen foreløpig ikke får lov å trene med klubben inntil alle fakta er på bordet. (Video TV 2).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dansken får ikke trene med Rosenborg før klubben har fått en avklaring rundt politivoldpåstandene mot ham.

Det skal være stort sprik mellom politiets påstander og Nielsens forklaringer om hva som skjedde under den mye omtalte byturen i København i påsken. Foreløpig er resultatet at spissen er fjernet fra RBK-troppen.

– Det er en vanskelig sak, men vi må finne ut nøyaktig hva som har skjedd. Det skjer neppe i dag, sier Trond Alstad i Rosenborgs kommunikasjonsavdeling til TV 2.

Les også: RBK-spiller siktet for å ha bitt politimann

Nielsens medspillere ble informert om utviklingen under frokosten onsdag.

– Spillerne har taklet dette på en veldig flott måte og er fullt fokusert på kampen mot Orkla (NM) i morgen, legger Alstad til.

Nicki Bille Nielsen ble pågrepet under en bytur i den danske hovedstaden natt til langfredag. Han skal ha bitt en politimann og er siktet for politivold. Selv har 26-åringen en helt annen versjon av historien.

Derfor ønsker Rosenborg å komme til bunns i hva som har skjedd før klubben tar en avgjørelse rundt Nielsens framtid.

Opptrinnet i København er ikke første gang Nielsen har havnet i politiets søkelys. I fjor ble han arrestert av politiet i Trondheim og innbrakt til fyllearresten etter bråk på byen. Da fikk dansken et ultimatum; skjerp deg eller finn deg en ny arbeidsgiver.

Nicki Bille Nielsen har også måttet delta på et kurs i sinnemestring etter pålegg fra Rosenborg.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus