Kan gå mot trenerskifte i Manchester United

Overtar han jobben til David Moyes i Manchester United? Nederlands landslagssjef Louis van Gaal skal ha vært i hemmelige samtaler fredag. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/NTB scanpix.
Overtar han jobben til David Moyes i Manchester United? Nederlands landslagssjef Louis van Gaal skal ha vært i hemmelige samtaler fredag. Foto: AP Photo/Victor R. Caivano/NTB scanpix.

Manchester Uniteds eiere har vært i møte med den nederlandske landslagssjefen Louis van Gaal, hevder avisen Telegraaf.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den nederlandske avisen skriver at partene møttes fredag og at United var representert ved Joel og Avram Glazer. Glazer-familien eier Manchester United.

Også engelske The Mirror skriver at United har vært i møte med van Gaal.

62-åringens kontrakt med det nederlandske forbundet går ut etter sommerens VM, og van Gaal skal være meget interessert i å fortsette karrieren i engelsk fotball.

Les også: Guardiola fleipet om United-tilbud

Tottenham har ifølge flere britiske medier gitt van Gaal tilbud om å ta over for Tim Sherwood, men The Mirror skriver at van Gaal foreløpig ikke har gitt dem et svar.

David Moyes har hatt en katastrofal førstesesong som Manchester Uniteds manager.

Skotten tok over den regjerende ligamesteren i fjor sommer, men har måttet tåle den ene nedturen etter den andre.

De var aldri i nærheten av å forsvare ligatittelen og ligger i øyeblikket på 7.-plass.

Les også: Manchester United ned på jorda igjen

I mesterligaen tapte de for Bayern München i kvartfinalen tidligere denne uken og i de hjemlige cupene endte det med exit etter tap for Swansea og Sunderland i henholdsvis FA-cupen og ligacupen. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus