Tan oppmuntret søvnløs Solskjær

SITTER TRYGT: Ole Gunnar Solskjær sier han har fått mye støtte fra eier Vincent Tan denne uken. (Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix)
SITTER TRYGT: Ole Gunnar Solskjær sier han har fått mye støtte fra eier Vincent Tan denne uken. (Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix)

Ole Gunnar Solskjær tror fortsatt Premier League-plassen kan reddes, men innrømmer at 0-3-tapet mot Crystal Palace smerter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med fem kamper igjen blir det vanskelig for waliserne å overleve. Seks poeng skiller opp til Norwich og West Bromwich på plassene over nedrykksstreken. Solskjær sa i et møte med Cardiff-fansen onsdag at han har fått oppbacking fra klubbeier Vincent Tan.

– Jeg er realist. Et tap som det kan såre alle, men han var støttende. Han innkalte Mark Dempsey (assistent) og meg til et møte fordi han ville oppmuntre oss. Han stoler på at jeg løser dette. Jeg har aldri tvilt på det heller, sa Solskjær ifølge Wales Online.

Vraket TV-jobbing

I desember valgte Tan å sparke Malky Mackay fra managerjobben. Foreløpig har klubbeieren vernet om Solskjær.

– Det var en dårlig dag mot Crystal Palace, en tøff dag. Noen ganger kan folk gjøre forhastede beslutninger, men han (Tan) tror fortsatt vi kan holde plassen i Premier League. Min jobb er å løfte spillerne etter tapet mot Palace. Vincent Tan mener det er hans jobb å løfte Mark og meg, sa Solskjær videre.

Mesterligahelten fra 1999 droppet TV-jobbing under onsdagens mesterligakvartfinale mellom Bayern München og Manchester United for å møte klubbens egne fans.

– Jeg er også overbevist om at vi kan klare dette. Alle tar dette tungt. Jeg er heller ikke immun, men vi må jobbe hardt videre og alle her vil tenke at vi kan slå Southampton i neste kamp og at vi kan ta nok poeng i dem fem kampene som gjenstår, sa Solskjær.

Ferguson på tråden

Nordmannen maner til samhold i en vanskelig tid.

– For første gang mistet jeg litt av nattesøvnen. Jeg har stått opp i firetiden for å finne ut hvordan vi skal galvanisere alle, spillere og trenerstab, sa Solskjær om dagene etter Palace-tapet.

Gamlesjefen har også vært på telefonen.

– Sir Alex Ferguson ringte meg for noen uker siden og spurte hvordan ting gikk. Jeg fortalte ham at jeg ikke var blitt søvnløs, men jeg må innrømme at jeg har hatt noen dårlige netter denne uken. Vi var svake mot Palace, men jeg tror vi kan unngå nedrykk. Vi trenger en seier mot Southampton. Det tror vi at vi skal klare, sa Solskjær.

Etter bortekampen mot Southampton skal Cardiff møte Stoke (h), Sunderland (b), Newcastle (b) og Chelsea (h) i sesonginnspurten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus