Brasilianske Marta på vei til Avaldsnes?

VERDENS BESTE TIL AVALDSNES: Brasilianske Marta (midten) kan havne i den norske Toppserien og Avaldsnes. (Foto: NTB scanpix)
VERDENS BESTE TIL AVALDSNES: Brasilianske Marta (midten) kan havne i den norske Toppserien og Avaldsnes. (Foto: NTB scanpix)

I tillegg håper klubben også på en annen storsignering før påske.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martas agent tok kontakt med klubben i kvinnenes eliteserie i fotball for noen uker siden. Siden har ikke klubben hørt noe, melder Haugesunds Avis.

– Jeg håper ennå at det kan i orden. Hun vet at vi er interessert, og jeg regner med at hun eller agenten tar kontakt hvis hun vil komme, sier Avaldsnes-sjef Arne Utvik.

I så fall må spilleren som ble kåret til verdens beste kvinnelige spiller fem ganger fra 2006 til 2010 finne seg i et kraftig lønnskutt.

Utvik mener at hun tjener 168.000 kroner i månedslønn i Sverige. Det karakteriserer han som en årslønn i Avaldsnes.

Arne Utvik forteller at klubben er i kontakt med en annen internasjonal storstjerne.

– Jeg håper overgangen er i orden før påske.

Klubben har fire brasilianske spillere fra før.

Avaldsnes sesongåpner mandag 21. april borte mot Medkila. I fjor endte laget på en fjerdeplass i serien. I cupen spilte laget seg helt frem til finalen på Ullevaal stadion hvor det ble 0-1-tap for Stabæk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus