Mourinho prioritere ny spiss neste sesong

SKAL HENTE NY SPISS: Jose Mourinho skal selv ha sagt at han ønsker å hente en ny spiss. (Foto: NTB scanpix)
SKAL HENTE NY SPISS: Jose Mourinho skal selv ha sagt at han ønsker å hente en ny spiss. (Foto: NTB scanpix)

Portugiseren misfornøyd med dagens situasjon. Samtidig avskriver han Chelsea i gullkampen i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag tapte Chelsea overraskende borte mot svakt tabellplasserte Crystal Palace med 0-1 da Liverpool slo Tottenham søndag mistet londonerne tabelltoppene til de røde fra Beatles-byen.

Nå sier Chelsea-manager Jose Mourinho at han vil ha en ny spiss før neste sesong.

– Det er ikke akkurat rette tidspunktet for å snakke om neste sesong og markedet, men det må være åpenbart for alle at Chelsea neste år vil hente en ny spiss, sier Mourinho ifølge Sky Sport.

Om dagens spisser ville ikke «The Special One» si så mye.

– Hva så med fremtiden til de andre spissene? De som blir må kjempe på lik linje med den vi henter inn. Og vanligvis etter endt sesong vil de spillerne som ikke har spilt mye, eller de som ikke er fornøyde med å være her, ønske en forandring, fortsatte portugiseren.

Dagens tre rene Chelsea-spisser Samuel Eto´o, Fernando Torres og Demba Ba har til sammen nettet 15 ganger, alle med begrenset spilletid.

Evertons Romelu Lukaku er Chelseas eiendom og har alene scoret 12 ganger for The Toffees og kan endelig få sjansen i Chelsea. I fjor var han utlånt til WBA.

Chelsea er også linket inn mot en rekke av de heteste måljegerne i verden. Atletico Madrids Diego Costa er en av dem.

Sky Sport skriver også at Mourinho etter tapet for Palace har avskrevet eget lags sjanser til ligagull 2013/14 uten at Mourinho selv er sitert på det.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus