Manchester United ned på jorda igjen

Edin Dzeko scoret to av målene da Manchester City knuste byrival United tirsdag kveld. Phil Noble / Reuters / NTB scanpix.

Etter å ha slått Olympiakos og West Ham fikk Manchester United en ny leksjon da byrival City slo dem 3-0 på Old Trafford tirsdag kveld.

Det var bare spilt 42 sekunder da Edin Dzeko scoret sitt første av to mål mot et hjelpeløst United i tirsdagens kamp.

Bosnieren doblet ledelsen drøye ti minutter etter pause, og like før klokken passerte 90 minutter fastsatte Yaya Touré sluttresultatet til 3-0.

Dermed tapte United sin tiende ligakamp for sesongen, mens City tok tre svært viktige poeng i gullkampen.

Onsdag morgen vil United-manager David Moyes nok en gang våkne opp til overskrifter som setter spørsmålstegn ved om han er rett mann for klubben.

Presset mot Moyes, som toppet seg etter ydmykelsen mot Liverpool for halvannen uke siden, lettet etter at laget avanserte forbi Olympiakos i mesterligaen og slo West Ham lørdag, men tirsdagens kamp viste igjen at laget ikke er i nærheten av klubbene i toppen.