Moyes mener United-jobben er tøffere enn antatt

SLITER: Man United og David Moyes (t.v.) sliter i Premier League. Liverpool og Brendan Rodgers (t.h.) styrer mot Champions League neste sesong. (Foto: NTB scanpix)
SLITER: Man United og David Moyes (t.v.) sliter i Premier League. Liverpool og Brendan Rodgers (t.h.) styrer mot Champions League neste sesong. (Foto: NTB scanpix)

David Moyes innrømmer at jobben som manager i Manchester United er vanskeligere enn han hadde ventet seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag gikk «de røde djevlene» på sitt niende nederlag i serien denne sesongen. 0-3-tapet på hjemmebane mot rivalen Liverpool gjorde vondt for manager, spillere og fans.

Moyes overtok etter Alex Ferguson i fjor sommer, men har hatt en tung debutsesong på Old Trafford. United ligger helt nede på sjuendeplass i Premier League, og i mesterligaen er laget ille ute etter 0-2 mot Olympiakos i den første kampen i åttedelsfinalen.

Se høydepunktene fra Manchester United-Liverpool her.

Overrasket

United-sjefen er overrasket over lagets dårlige resultater denne sesongen.

– Jobben ville ha blitt tøff uansett. Er den tøffere enn jeg trodde den ville være? Ja, jeg vil si det, forteller Moyes.

Skotten mener laget må heve spillet sitt betraktelig for å snu motgangen.

– Vi må spille bedre, gjøre det vanskeligere å slå oss og vanskeligere å spille mot. Vi må også sørge for at vi skaper mer og tar vare på flere muligheter, sier Moyes.

Gullstrid

For Liverpool har det vært mer å juble for denne sesongen. Anfield-klubben ligger på annenplass og er fire poeng bak Chelsea med en kamp mindre spilt. Arsenal ligger likt med Liverpool, mens Manchester City jager to poeng bak og er på fjerdeplass.

Manager Brendan Rodgers vil ikke snakke om Liverpools gullmuligheter.

– Vi har bedre ting å snakke om. Det handler om å forbedre seg. Jeg mister ikke nattesøvnen. Vi er der oppe, så vi har selvfølgelig en mulighet. Jeg sa ikke «ingen mulighet». Hvis dere mener vi har en sjanse, så skriv det, sa han til journalistene på pressekonferansen etter søndagens seier.

Personvernpolicy