Billigere å se Høgmos utvalgte

Det blir billigere å se de norske fotballherrene i år enn i fjor. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix)
Det blir billigere å se de norske fotballherrene i år enn i fjor. (Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix)

Norges Fotballforbund håper å trekke publikum tilbake på Ullevaal stadion igjen ved å senke billettprisene for herrelandslagets kamper i 2014.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Norge avsluttet VM-kvalifiseringen på hjemmebane i fjor høst var det for glisne tribuner. Håpet er at en prisjustering skal friste norske fotballtilhengere til å ta turen til nasjonalarenaen.

– NFF har en klar ambisjon om å vinne tilbake tilskuerne på Ullevaal stadion. Det gjør vi først og fremst ved å vinne fotballkamper, begeistre publikum og kjempe om EM-billett. Men også ved lavere billettpriser, sier kommunikasjonsdirektør Svein Graff i NFF.

Ullevaal stadion har etter ombygging en kapasitet på 27.000 tilskuere. Den første hjemmekampen i 2014 spilles mot VM-klare Russland 31. mai. Til den kampen vil det koste 50 kroner for barnebilletter, 100 kroner for billetter på nedre kortsider, 150 kroner på øvre kortsider og 200 kroner på langsidene.

NFF har ikke fastsatt endelige priser for høstens EM-kvalifiseringskamper mot Italia og Bulgaria, men forbundet lover at det vil bli en prisreduksjon sammenlignet med i fjor.

– I fjor la vi en prisstruktur for hele sesongen, blant annet fordi vi solgte sesongkort. Da VM-håpet var ute før den siste hjemmekampen mot Island, slo dette uheldig ut. Nå fastsetter vi prisene underveis i kvalifiseringen, og har en klar ambisjon om å øke tilskuertallene sammenlignet med fjoråret, sier Graff.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus