Schalke rundspilt av Reals angrepstrio

Video: TV 2
Video: TV 2

Real Madrid-trioen Karim Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo fikk gjøre stort sett som de ville mot Schalke i mesterligaen onsdag. Det resulterte i 6-1-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mesterligaen fotball menn onsdag:

Mesterligaen fotball menn ondsag, åttedelsfinaler 1. kamp:

Galatasaray (Tyrkia) – Chelsea (England) 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Fernando Torres (9), 1-1 Aurélien Chedjou (64).

Schalke (Tyskland) – Real Madrid (Spania) 1-6 (0-2)

Mål: 0-1 Karim Benzema (13), 0-2 Gareth Bale (21), 0-3 Cristiano Ronaldo (52), 0-4 Benzema (57), 0-5 Bale (69), 0-6 Ronaldo (90), 1-6 Klaas-Jan Huntelaar (90).

54.442 tilskuere.

– – -

Returkampene spilles 18. mars.

Tyskernes håp om en kvartfinaleplass i turneringen ble knust i løpet av de 90 minuttene med fotball i Gelsenkirchen onsdag kveld. Benzema, Bale og Ronaldo scoret to mål hver.

– Klasseforskjellen var tydelig. Vi trenger ikke å snakke om sjansen til å gå videre. Vi har viktige kamper foran oss i Bundesliga, sa hjemmelagets Julian Draxler.

– Feilene våre ble straffet hardt, og vi gjorde altfor mange av dem mot et så godt lag som Real Madrid, sa Schalke-kaptein Benedikt Höwedes.

Real Madrid hadde vunnet bare en gang på 25 bortekamper i Tyskland. Da forbannelsen ble brutt, gjorde den spanske klubben det grundig.

– Vi var perfekt forberedt. Det var en fantastisk seier, sa Bale.

Målshowet betyr at Ronaldo ikke bare holder følge med PSG-stjerne Zlatan Ibrahimovic på toppscorerlisten i turneringen, men at han gikk forbi. Ronaldo har notert seg for elleve nettkjenninger, mens svensken har nettet ti.

Les også: Torres avverget Premier League-fiasko

25 scoringer

Real Madrid er av mange utropt til en het kandidat til å gå helt til topps i turneringen. Laget scorer mye mål og tapte ikke én kamp i gruppespillet. At storspillet fortsatte på tysk grunn i åttedelsfinalen styrket kandidaturet.

Med de seks scoringene mot Schalke er det spanske laget oppe i 26 mål på sju kamper i mesterligaen i år. Bare seks baller har landet i Reals nett.

Til tross for at det ble stygge sifre for tyskerne til slutt, holdt Schalke Real Madrid på tålelig avstand etter én omgang. Benzema ordnet 1-0 etter 13 minutter, mens Bale la på til 2-0 etter 21. Det holdt til pause.

Nydelig redusering

I annen omgang løsnet det. Da satte først Ronaldo et skudd i lengste hjørnet til 3-0, før Benzema og Bale fulgte opp med nye scoringer. I kampens siste minutt satte også Ronaldo inn sitt annet mål for kvelden.

Schalke klarte ikke å varte opp med stort mot spanjolene i løpet av kampen, men reduseringen på overtid var av det nydelige slaget. Klaas-Jan Huntelaar, som spilte for Real Madrid i 2009, dunket til på hel volley fra 18 meter. Ballen gikk via tverrliggeren og i nettet bak Iker Casillas.

Ifølge Sky Sports' statistikk hadde blåtrøyene totalt åtte skudd mot Real Madrid-buret, hvorav fire var innenfor stengene. Til sammenligning hadde Real Madrid elleve avslutninger på mål.

«Los Blancos» tar imot Schalke hjemme i Madrid til returmøte 18. mars. For den tyske klubben handler det bare om å berge litt av æren.

Personvernpolicy