Meny

Schalke rundspilt av Reals angrepstrio

Video: TV 2

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid-trioen Karim Benzema, Gareth Bale og Cristiano Ronaldo fikk gjøre stort sett som de ville mot Schalke i mesterligaen onsdag. Det resulterte i 6-1-seier.
Mesterligaen fotball menn onsdag:

Mesterligaen fotball menn ondsag, åttedelsfinaler 1. kamp:

Galatasaray (Tyrkia) – Chelsea (England) 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Fernando Torres (9), 1-1 Aurélien Chedjou (64).

Schalke (Tyskland) – Real Madrid (Spania) 1-6 (0-2)

Mål: 0-1 Karim Benzema (13), 0-2 Gareth Bale (21), 0-3 Cristiano Ronaldo (52), 0-4 Benzema (57), 0-5 Bale (69), 0-6 Ronaldo (90), 1-6 Klaas-Jan Huntelaar (90).

54.442 tilskuere.

– – -

Returkampene spilles 18. mars.

Tyskernes håp om en kvartfinaleplass i turneringen ble knust i løpet av de 90 minuttene med fotball i Gelsenkirchen onsdag kveld. Benzema, Bale og Ronaldo scoret to mål hver.

– Klasseforskjellen var tydelig. Vi trenger ikke å snakke om sjansen til å gå videre. Vi har viktige kamper foran oss i Bundesliga, sa hjemmelagets Julian Draxler.

– Feilene våre ble straffet hardt, og vi gjorde altfor mange av dem mot et så godt lag som Real Madrid, sa Schalke-kaptein Benedikt Höwedes.

Real Madrid hadde vunnet bare en gang på 25 bortekamper i Tyskland. Da forbannelsen ble brutt, gjorde den spanske klubben det grundig.

– Vi var perfekt forberedt. Det var en fantastisk seier, sa Bale.

Målshowet betyr at Ronaldo ikke bare holder følge med PSG-stjerne Zlatan Ibrahimovic på toppscorerlisten i turneringen, men at han gikk forbi. Ronaldo har notert seg for elleve nettkjenninger, mens svensken har nettet ti.

Les også: Torres avverget Premier League-fiasko

25 scoringer

Real Madrid er av mange utropt til en het kandidat til å gå helt til topps i turneringen. Laget scorer mye mål og tapte ikke én kamp i gruppespillet. At storspillet fortsatte på tysk grunn i åttedelsfinalen styrket kandidaturet.

Med de seks scoringene mot Schalke er det spanske laget oppe i 26 mål på sju kamper i mesterligaen i år. Bare seks baller har landet i Reals nett.

Til tross for at det ble stygge sifre for tyskerne til slutt, holdt Schalke Real Madrid på tålelig avstand etter én omgang. Benzema ordnet 1-0 etter 13 minutter, mens Bale la på til 2-0 etter 21. Det holdt til pause.

Nydelig redusering

I annen omgang løsnet det. Da satte først Ronaldo et skudd i lengste hjørnet til 3-0, før Benzema og Bale fulgte opp med nye scoringer. I kampens siste minutt satte også Ronaldo inn sitt annet mål for kvelden.

Schalke klarte ikke å varte opp med stort mot spanjolene i løpet av kampen, men reduseringen på overtid var av det nydelige slaget. Klaas-Jan Huntelaar, som spilte for Real Madrid i 2009, dunket til på hel volley fra 18 meter. Ballen gikk via tverrliggeren og i nettet bak Iker Casillas.

Ifølge Sky Sports' statistikk hadde blåtrøyene totalt åtte skudd mot Real Madrid-buret, hvorav fire var innenfor stengene. Til sammenligning hadde Real Madrid elleve avslutninger på mål.

«Los Blancos» tar imot Schalke hjemme i Madrid til returmøte 18. mars. For den tyske klubben handler det bare om å berge litt av æren.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus