Målteknologi hindret debutseier for Magath

TAP: Felix Magath fikk ikke drømmestarten han hadde håpet på mot  West Bromwich. Foto: Epa
TAP: Felix Magath fikk ikke drømmestarten han hadde håpet på mot West Bromwich. Foto: Epa

Nyansatte Felix Magath var bare omtrent fem centimeter fra å lede Fulham til 1-0-seier i sin trenerdebut. Men målteknologien ga West Bromwich utligningen like før slutt.

Etter kun ett poeng på sine siste seks kamper i Premier League øynet Fulham en trepoenger i lørdagens bortekamp mot West Bromwich. Felix Magath, som for øvrig er Premier Leagues første tyske manager, så ut til å ha vekket til liv Fulham-spillerne.

– Vi var så veldig nær, sa en skuffet Magath etter kampen.

– Vi er skuffet, men sett under ett er nok 1-1 det mest riktige.

Tok ledelsen

Åpningen mot West Bromwich var slettes ikke så verst og det var gjestene fra London som tok føringen. Etter 28 minutters spill mottok Ashkan Dejagah ballen etter at Lewis Holtby hadde bommet på den. Han brukte ett touch før han plasserte ballen i nettet.

Ledelsen holdt lenge, men ikke lenge nok til å gi Magath seier i debuten. For med fire minutter igjen på kampuret måtte mållinjeteknologi tas i bruk for å avgjøre om avslutningen fra Matej Vydra var over streken. Det var den med omtrent fem centimeters margin.

Hangeland fra start

Brede Hangeland fikk starte kampen og spilte samtlige 90 minutter. John Arne Riise ble byttet inn i annen omgang.

Med det går Fulham opp på 21 poeng, som er ett mindre enn Cardiff. De tapte 0-4 for Hull og sliter tungt. Videre er det tre poeng fra Fulham til Sunderland, som har én kamp mindre spilt.

– Vi spilte på bortebane og jeg mener at ett poeng er bra, sa Magath.