Katastrofalt tap for Solskjærs Cardiff

Ole Gunnar Solskjær er under kraftig press etter et nytt tap med Cardiff. (Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix)

Cardiff ligger nest sist i Premier League etter å ha blitt feid av banen med 0-4 mot Hull lørdag. Dermed øker presset på Ole Gunnar Solskjær.

Før lørdagens kamp sa Solskjær at Cardiff trenger 37 poeng hvis de skal overleve i Premier League denne sesongen.

Det kan bli en veldig tøff oppgave. Mot Hull lørdag ble spillerne hans fullstendig ydmyket. Scoringer i første omgang av Tom Huddlestone og Nikica Jelavic ga bortelaget ledelsen 2-0.

Etter hvilen gjorde mål av Jelavic og Jake Livermore vondt verre for Solskjær og hans spillere.

Med nytt tap, lagets femte på sju kamper siden Solskjær tok over, ligger Cardiff fortsatt nest sist i Premier League elleve kamper før sesongslutt. Det eneste positive lørdagens var at Sunderland tapte for Arsenal, mens Fulham rotet bort seieren mot West Brom.

Det er tre poeng opp til trygg grunn for Fulham.

Magnus Wolff Eikrem spilte samtlige 90 minutter for Cardiff. Han mistet ballen i forkant av gjestenes første mål. Mats Møller Dæhli spilte de siste 45 minuttene, mens Jo Inge Berget kom inn etter 79 minutter.