Meny

Syk Hellner mister trolig femmila

Marcus Hellner er blitt syk og er ifølge svenskenes landslagsledelse usikker til søndagens femmil i OL. (Foto: Tobias Röstlund, TT / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Akkurat som Charlotte Kalla er Marcus Hellner blitt småsyk mot slutten av OL. Han er hardere rammet og risikerer å miste femmila søndag.

Det meddelte Sveriges landslagssjef Rikard Grip fredag. Hellner har i likhet med Kalla flyttet ut fra OL-landsbyen og tatt inn på et hotell nede i dalen i håp om å bli raskere frisk.

– I formiddag trodde jeg det var 95 prosent sikkert at Hellner skulle gå femmila, men nå anslår jeg muligheten til 50-50, sa Grip fredag kveld.

Hellner prøvde seg på ski i en lett økt fredag, og følelsen var ikke den beste.

– Det går litt opp og ned med Marcus. Vi må vente og se hvordan det blir med søndagens renn.

Kalla er blitt frisk igjen etter at hun i likhet med Hellner slet med tett nese, men hun er usikker på formen før tremila lørdag. Begge har trukket fram alle turene til medaljeseremonier som en mulig forklaring på at de ble syke.

– De kommer hjem ti-elleve om kvelden og sovner kanskje ikke før to-tre om natten. Så våkner de tidlig igjen på grunn av alt adrenalinet. Klart det sliter, sa Grip.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus