Meny

FA-cup femte runde, Manchester City - Chelsea 2–0

City best i gigantoppgjøret

Manchester City revansjerte tapet i ligaen 3. februar. (Video: TV 2)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City har fortsatt sjansen til å vinne fire trofeer etter at de slo Chelsea 2-0 i FA-cupen lørdag. Manager Manuel Pellegrini fikk samtidig revansj etter José Mourinhos verbale stikk.

Stevan Jovetíc og Samir Nasri scoret målene da City avanserte videre til kvartfinalen i FA-cupen på bekostning av Chelsea.

City var klart best kampen igjennom, og Chelsea virket både uinspirerte og lite interesserte.

Les detaljert referat fra storkampen

Jovetíc ga hjemmelaget ledelsen med en kald avslutning da det var spilt 16 minutter, mens Nasri fastsatte sluttresultatet etter glimrende samspill med David Silva. Nasri spilte til Silva, som ga ballen tilbake og franskmannen hadde ingen problemer med å trille ballen i nærmest tomt mål.

Chelsea skapte knapt sjanser i kampen og det var egentlig aldri noen tvil om at City skulle gå videre etter Nasris 2-0-scoring.

Seieren er en herlig revansj for Pellegrini som har vært offer for flere verbale stikk fra Mourinho den siste tiden.

Chelseas manager har sagt at City har hatt flaks med dommeravgjørelser hele sesongen og at klubben omgår reglene om økonomisk fair play.

Les også: Pipekonsert fra egne fans da Solskjærs Cardiff røk ut av FA-cupen

Før kampen sa Pellegrini at han ikke ville svare på noe angående Mourinho og at laget hans heller skulle konsentrere seg om å prestere på banen.

Det var en strategi som fungerte perfekt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus