Meny

Bjørgens helse gir hodebry før stafetten

Her forlater Marit Bjørgen skistadion etter en, til henne å være, skuffende femteplass.(Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagstrener Egil Kristiansen må vri de små grå en ekstra runde før laguttaket til damestafetten gjøres.

Etter Marit Bjørgens femteplass dukket spørsmålene opp: Hvorfor kom hun ikke på pallen? Er hun syk? Det siste vet ikke landslagsledelsen svaret på riktig ennå.

– Det er det jeg sier, at vi må bruke dagen i dag til å finne ut om det er noe som bryter ut eller om det var en tilfeldig dag. Det får vi ikke svar på før det har gått litt tid, sier Egil Kristiansen til NRK.

Laget er i teorien klart, men ledelsen vil bruke betekningstid.

– I utgangspunktet er alle sikre, men vi må se om det er noe spesielt med noen av løperne før vi skriver under og leverer inn laget klokka ett fredag, sier Kristiansen til NRK.no.

Les også: Johaug: – Dette var tyngre enn opp alpinbakken

Usikker Jacobsen

Astrid Uhrenholdt Jacobsen var den av nordmennene som taklet det varmet været dårligst av de norske løperne. Hun var fullstendig utslitt etter løpet, og det er usikkert om hun går mer i OL.

Les også: Astrid Uhrenholdt Jacobsen tar en dag av gangen

Jacobsen var en kandidat til en etappe, men med usikkerheten rundt henne, blir uttaket mer vrient. Kristin Størmer Steira er som regel aktuell for å gå en stafettetappe, men hennes 23.-plass på skiathlon-øvelsen var ingen god søknad.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus