Meny

Premier League runde 26

Overtidsstraffe reddet Liverpool

Luis Suarez og Liverpool sliter mot dumpekandidat Fulham. (Foto: NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester Uniteds sesong blir trofeéløs, men storkampen mot Arsenal handler også om stolthet. Byrival City må snu en dårlig trend for å ikke hektes av i gullkampen.

SISTE:

Arsenal - Manchester United 0–0 SLUTT

Newcastle - Tottenham 0–4 (Emmanuel Adebayor, Paulinho, Adebayor, Soldado) SLUTT

Stoke - Swansea 1–1 (Peter Crouch - Flores) SLUTT

Fulham - Liverpool 2–3 (Kolo Touré selvmål, Kieran Richardson - Daniel Sturridge, Coutinho, Steven Gerrard) SLUTT

FØR KAMPENE:

Arsenal kjemper om tabelltopp etter at Chelsea snublet og ga bort to poeng mot West Bromwich. De ligger to poeng bak de blå byrivalene og er ett poeng foran Manchester City som ligger på plassen bak.

Les også: Uvær hindrer flere kamper i Premier League

Manchester United vinner ikke Premier League i år. Manchester United kommer neppe med til neste års mesterliga. Manchester United klarer kanskje ikke en plassering som gir dem spill i Europaligaen neste år. Med andre ord mye å revansjere for David Moyes, Wayne Rooney, Robin van Persie og resten av de røde djevlene.

De kommer fra 2–2 mot bunnlaget Fulham og bare to seiere på seks kamper etter årsskifte.

20:45 Arsenal - Manchester United

Godt bunnlag

SISTE: Kampen er utsatt

På Goodison Park møtes et Everton som fortsatt har mulighet til å nå topp fire, og et Crystal Palace som har fått sving sakene.

Gjestene fra London har tatt store steg vekk fra nedrykksstreken med seiere over Stoke, Hull og West Bromwich i løpet av de siste fem kampene. Tap mot Arsenal og Tottenham var mer forventet og det er ikke de lagene Palace kjemper mot i bunnstriden.

20:45 Everton - Crystal Palace

Utsatt i Manchester

SISTE: Kampen er utsatt

Manchester City er inne i en dårlig periode, hvis ett tap og en uavgjort kamp kan kalles dårlig. Det er kanskje et gyldig stempel på Manuel Pellegrinis gutter når målet er å hevde seg på i alle turneringer man deltar i.

Forrige runde mot Norwich endte målløst, og før det tapte de den viktige toppkampen mot Chelsea. Sistnevnte avga poeng i går, og ballen er i Citys hender - eller bein.

Sunderland ramlet igjen under den skumle nedrykkstreken da West Bromwich karret til seg ett poeng tirsdag kveld. «The Black Cats» har hatt en sesong i motbakke, men semifinaleseieren over Manchester United ga laget et løft.

20.45 Manchester City - Sunderland

Mesterligajag

Med seiren over Everton i helgen hoppet Tottenham opp på femteplass og har los på Liverpool om fjerdeplassen. De er bare tre poeng bak og med seier er kan de få like mange poeng med Liverpool - avhengig av hvordan de gjør det mot Fulham.

Newcastle ligger på 9.-plass og er ikke truet nedenfra. Ligaen har delt seg på midten og gapet er på ni poeng. Oppover er Southampton og Manchester United i sikte.

20:45 Newcastle - Tottenham

Ny bunnkamp

På de tre siste kampene i serien har Swansea møtt nedrykkstruede Fulham, West Ham og Cardiff. Det har gitt to seiere og ett tap.

Kveldens motstander Stoke kommer med selvtillit etter seieren over Manchester United for to runder siden, og uavgjort mot Southampton forrige kamp.

20:45 Stoke - Swansea

Ny skalp?

Fulham stjal til seg ett poeng mot Manchester United i helgen. Tross utallige United-innlegg mot egen boks greide de å snike til seg et 2–2-resultat.

I kveld er oppgaven Fulham på bortebane. Der Manchester United prøvde å slå høye baller inn i Fulhams felt er det heller trolig at Philippe Coutinho forer Luis Suarez med stikkpasninger og gjennomløp langs bakken. Så gjenstår det å se om Brede Hangeland og hans kumpaner greier å demme opp for ligaens suverene toppscorer.

21:00 Fulham - Liverpool

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus