Se Dæhli elegant score sitt første Cardiff-mål

GOAL: Mats Møller Dæhli scoret sitt første mål i Cardiff-trøya da han utlignet til 2-2 i reservelagskampen mot QPR: (Video: TV 2)

Sørget for en lekkerbisken i reservelagskampen mot QPR.

Mats Møller Dæhli scoret sitt første mål i Cardiff-trøya da klubbens reserver møtte Queens Park Rangers nest beste til kamp mandag kveld.

Nordmannen var ifølge rapportene meget god i en kamp som til slutt endte uavgjort 2-2. Dæhli satte inn kampens siste mål like før pause.
(se målet ved å trykke på hovedbildet i saken).

Dæhli kunne scoret ett til helt på tampen av oppgjøret, men en god Aaron Lennox i QPR-buret avverget det som trolig ville blitt den avgjørende scoringen i kampen.

Også Jo Inge Berget markerte seg i reserveoppgjøret som ble spilt på Cardiff City Stadium. Berget var svært delaktig kampens første mål, 1-0-scoringen til Rhys Healy etter bare 19 minutter.

Cardiffs tredje nordmann, Magnus Wolff Eikerem, var ikke en del av spillertroppen i mandagens kamp.

Cardiffs a-lag med Ole Gunnar Solskjær ved roret, møter førstkommende lørdag Swansea til et prestisjefylt oppgjør. Begge lagene er fra Wales, men spiller i Premier League.

Cardiff ligger på sisteplass i ligaen mens Swansea befinner seg på 12. plass. Det skiller kun fem poeng mellom lagene.

Swansea sparket tirsdag sin danske manager Michael Laudrup.