Kjempetabbe ødela for Liverpool

Liverpool hadde seieren i lomma fram til Kolo Touré klønet det til. (VIDEO: TV2)
Liverpool hadde seieren i lomma fram til Kolo Touré klønet det til. (VIDEO: TV2)

Liverpool var på vei mot en meget viktig seier i kampen om mesterligaplass neste sesong, men en vanvittig tabbe av Kolo Touré ga West Bromwich 1-1 og poengdeling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniel Sturridge hadde gitt bortelaget ledelsen etter 25 minutter og så ut til å gå mot tre nye poeng.

Les detaljert referat fra kampen

Luis Suárez hadde servert spissmakker Sturridge med en nydelig pasning ved 1-0-målet, men til tross for at Liverpool kontrollerte kampen hadde de ikke klart å øke ledelsen.

West Brom yppet seg etter pause, men så ikke ut til å finne utligningen.

Gavepakke

Det måtte en kjempetabbe til, og det var Liverpools midtstopper Touré som ble synderen.

Han fikk ballen fra keeper Simon Mignolet og prøvde å spille den på tvers til Jon Flanagan. I stedet ble den snappet av innbytter Victor Anichebe, som var nådeløs.

Han skjøt knallhardt i hjørnet bak Mignolet, som var sjanseløs.

Les også: Solskjær innrømmer sjansespill med byttene sine

– Det er veldig skuffende at vi gir dette i gave til West Brom. Mye hardt arbeid ble kastet bort, sa Liverpools kaptein Steven Gerrard i et intervju vist på TV 2 etter kampen.

Han unngikk å legge skylden på Touré.

– Vi må støtte Kolo nå. Han har vært fantastisk for oss, sa kapteinen.

Ingen goalgetter

Anichebe er ikke akkurat kjent som en stor målscorer, søndagens mål var hans 20 i Premier League på nesten 150 kamper, men for en spiller flasket opp i Liverpools byrival Everton smakte den veldig godt.

– Det er alltid fint å score, og jeg ville veldig gjerne komme innpå. Jeg hadde fått en tekstmelding fra en Everton-spiller som ba meg gjøre dem en tjeneste mot Liverpool, sa Anichebe etter kampen.

Flere mål ble det ikke. Dermed ble det 1-1, og lagene bak Liverpool har fortsatt kontakt i kampen om den viktige 4.-plassen.

Les også: Bare Manchester City er mer stabile enn Nottingham Forest

Liverpools manager Brendan Rodgers var skuffet, men så likevel det positive i å få med seg ett poeng fra The Hawthornes.

– Jeg var skuffet etter kampen, for vi skulle hatt tre poeng. Det er ett poeng mer i forhold til rivalene våre, og forhåpentlig vil vi se tilbake på det som et godt poeng, sa han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus