Meny

Deadline Day:

Dette er de bekreftede overgangene

LÅNES UT: Svenske Kim Källström lånes ut fra Spartak Moskva til Arsenal for resten av sesongen. Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Få med deg de siste overgangene i den internasjonale fotballens januarvindu.

Ved midnatt stenger det internasjonale overgangsvinduet igjen.

Etter klokka 24.00 i natt er det for seint for klubbene å hente inn forsterkninger. Det verserer rykter om hvem som skal hvor, men hvem blir overgangsvinneren?

Det pleier alltid å bli gjort forhandlinger helt fram til vinduet stenger og nedenfor kan du få med deg de siste bekreftede spillerovergangene i engelsk fotball:

Disse har byttet klubb:

* Evertons Johnny Heitinga har forlatt Goodison Park til fordel for London og Fulham. Nederlenderen skal i første omgang spille for Hangeland og co. ut inneværende sesong.

* Dimitar Berbatov forlater Fulham og drar til Monaco på lån. Bulgareren skal erstatte Lacina Traoré som forsvant til Everton, også han på lån.

* Crystal Palace har hentet flere spillere i overgangsvinduet. Mest fornøyd er man kanskje over at talentfulle Tom Ince hentes fra Blackpool ut sesongen. I tillegg kommer Joe Ledley (fra Celtic), Scott Dann (fra Blackburn)og Wayne Hennesey (fra Wolves). Jason Puncheon har endret klubbstatus i Palace til permanent etter å ha vært utlånt fra Southampton.

* Fulham har vært ivrige på transfermarkedet. Sveitseren Phillipe Senderos drar fra klubben og til spansk fotball. Neste stopp for spilleren med fortid i blant annet Arsenal og Everton, blir Valencia.

*Lazios brasilianske midtbanespiller Hernanes er blitt enig om en overgang til Inter i italiensk serie A.

*Den brasilianske midtbanespilleren Diego Ribas er tilbake i Atlético Madrid på et nytt lån fra Wolfsburg.

* Arsenal sto for årets overgangssjokk da Premier League-klubben hentet den svenske midtbaneveteranen Kim Källström på lån fra Spartak Moskva.

*Landslagsbacken Tom Høgli går til FC København 1. juli. Belgia-proffen skal spille for Brugge ut sesongen.

* Mads Stokkelien forlater Stabæk. Neste stopp blir New York Cosmos, som spiller på nivå to i amerikansk fotball.

* Den islandske spissen Björn Bergmann Sigurdarson vender tilbake til norsk fotball. Han kommer på lån fra Wolverhampton til Molde ut 2014.

* Juventus låner som ventet Pablo Osvaldo gratis fra Southampton. Klubben har samtidig sikret en kjøpsopsjon i spilleren som kan benyttes innen utgangen av mai. Da vil Osvaldo koste 160 millioner kroner (19 millioner euro).

* Lewis Holtby har ikke slått til for Tottenham. Nå lånes den tyske landslagsspilleren ut til Fulham for resten av sesongen.

* Etter uker med spekulasjoner er det bekreftet at Manchester Uniteds Wilfried Zaha lånes ut til Cardiff og Ole Gunnar Solskjær. Zaha har slitt med å få spillertid i Manchester United i år og etter at Juan Mata ble klar for United har den engelske 21-åringen fått lov til å gå på lån.

* Han er en ballkunstner, men har slitt med å få sitt store gjennombrudd. Nå har Fulham bestemt seg for å låne ut Adel Taraabt til storklubben AC Milan for resten av sesongen.

* Emmanuel Frimpong har fått beskjed om at han er overflødig i Arsenal og er klar for Barnsley.

* Ole Gunnar Solskjærs Cardiff har hentet den 23 år gamle brasilianeren Fabio fra Manchester United.

* Stortalentet Kurt Zouma er klar for Chelsea. Unggutten blir hos St. Etienne på lån ut sesongen.

* Sunderland har hentet Liam Bridcutt fra Championship-klubben Brighton.

* Danske William Kvist er klar for spill i Premier League. 28-åringen er lånt ut fra Stuttgart til Fulham.

* Som vanlig er Sunderland aktive på overgangsmarkedet. Fredag ble det klart at klubben henter 28-åringen Ignacio Scocco fra argentiske Internacionale.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus