Ellevillt da Villa snudde lokaloppgjør

MÅL, MÅL, MÅL: Aston Villa og WBA ga seg ikke før de hadde scoret syv ganger på Villa Park onsdag. (Video: TV 2)

Aston Villa kom tidlig under 0-2 for West Brom, men kom kraftig tilbake og vant lokaloppgjøret med 4-3.

Villa fikk en tung start på kampen. Gjestene gikk opp og scoret etter bare fire minutter ved Chris Brunt. Det ble ikke bedre da Fabian Delph klønet inn 2-0-ledelse i eget mål fem minutter senere.

Det skulle bli et målrikt oppgjør på Villa Park. Hjemmelagets Andreas Weimann førte hjemmelaget inn i kampen igjen, og etter 25 minutter var lagene like langt da Leandro Bacuna satte inn utligningen.

Fabian Delph skulle også få reparere for sitt selvmål da han scoret 3-2-målet etter 37 minutter. West Bromwich øynet likevel nytt håp da Youssouf Mulumbu utlignet like før pause.

Etter hvilen ble Villas Christian Benteke tatt ned inne i feltet av Diego Lugano. Den store belgieren satte selv straffen i mål og ble med det matchvinner etter 64 minutter

– Det er ikke bra for hjertet å komme under 0-2 i det derby, men all ære til laget. Måten de slo tilbake var fantastisk, sa Villa-manager Paul Lambert.

Med seieren tok Villa seg forbi Swansea til 10.-plass på tabellen med 27 poeng. West Bromwich blir værende på 15.-plass, men har fått både West Ham og Sunderland nærmere seg.