Meny

Ola Kamara klar for Austria Wien

TIL AUSTRIA WIEN: Ola Kamara har skrevet under for den østerrikske klubben Austria Wien. Foto: NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Austria Wien bekrefter på nettsidene sine at den tidligere Strømsgodset-spilleren Ola Kamara er klar for den østerrikske klubber.

Kamara selv innrømmer at han skal gjennom den medisinske testen tirsdag, så han vil ført ha unnagjort den før han for alvor kan feire overgangen.

– Det er en klubb med tradisjoner så det er deilig å være klar, sier Kamara til dagbladet.no.

Hovedstadsklubben ligger på fjerdeplassen i den østerrikske Bundesliga. Der er det Red Bull Salzburg som ligger på topp, og det skiller 16 poeng mellom serielederen og Kamaras nye klubb.

Nå ser Kamara fram til å komme gjennom den medisinske testen, og han føler seg rimelig klar på at formen er så god at det bør gå bra.

Kamara scoret hele 12 mål på 14 kamper for Godset høsten 2013. Han kjøpes fra østerrikske Ried, i fjor var han på utlån til årets norske seriemester.

Kamara blir den sjette norske spilleren som slutter seg til hovedstadsklubben. Fra før har Mons Ivar Mjelde, Petter Rudi, Raymond Kvisvik, Sigusrd Rushfeldt og Thorstein Helstad vært innom Austria Wien.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus