Riise ut med skade da Fulham reddet omkamp

John Arne Riise måtte ut med skade allerede etter ti minutter da Fulham kom tilbake mot Sheffield United og reddet omkamp i FA-cupen.

Eengelsk FA-cup søndag:

Engelsk FA-cup fotball mandag, 4. runde:

Chelsea – Stoke 1-0 (1-0)

• Mål: 1-0 Oscar (27).
  • 40.845 tilskuere.

Sheffield U. – Fulham 1-1 (1-0)

• Mål: 1-0 Chris Porter (31), 1-1 Hugo Rodallega (75).
  • 16.324 tilskuere.
  • Rødt kort: Michael Doyle (52), Sheffield U.
  • John Arne Riise spilte ti minutter for Fulham.

Kampene spilles 15. og 16. februar.

Den tidligere norske landslagsspilleren fikk ifølge BBC en strekk på baksiden av låret etter noen få minutter og ble erstattet av Ange-Freddy Plumain.

Gressmatta under søndagens 4.-rundekamp i FA-cupen var svært dårlig, og Riise skal ha fått skaden etter et taklingsforsøk.

Fulham har vært i elendig form den siste tiden, og etter 31 minutter fortsatte den svake trenden. Da lurte hjemmelagets Chris Porter seg fri mellom midtstopperparet Philippe Senderos og Aaron Hughes før han satte ballen i nettet.

Strengt rødt kort

1-0 sto seg også til pause, og etter hvilen fikk dommer Andre Marriner flere kontroversielle episoder å hanskes med.

Først viste han direkte rødt kort til Sheffields Michael Doyle.

Doyle og Chris David hadde nettopp vært i en luftduell og like etter gikk David i bakken etter noe som så ut som et spark. Fulham-spilleren ble liggende og vri seg, og Doyle måtte forlate banen.

Reprisen viste at kontakten ikke var all verden, og direkte rødt virket strengt.

Da det gjensto 20 minutter ble hjemmelaget etter alt å dømme snytt for straffe. Hughes var altfor sent inne i en duell med Ryan Flynn og tråkket på foten hans, men Marriner vinket spillet videre.

Bommet på åpent mål

Bare minutter senere utlignet Hugo Rodallega med en kontant avslutning, noe som reddet omkamp i London.

Mot slutten presset Fulham kraftig på, men på en eller annen måte unngikk gjestene å score vinnermålet.

Først headet Senderos i tverrliggeren, og bare et par minutter før slutt bommet Darren Bent på nærmest åpent mål.

Dermed møtes de to igjen om halvannen ukes tid på Craven Cottage.