Meny

Svindal treer etter super-G-rennet

Aksel Lund Svindal delte 3.-plassen i super-G med østerrikeren Max Franz. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal gjorde nok en sterk avslutning i Kitzbühel, men det holdt bare til tredjeplass i søndagens super-G-renn i verdenscupen.

Fra startnummer 17 suste nordmannen ned til delt ledelse med østerrikeren Max Franz. Han måtte siden se Didier Defago og Bode Miller passere seg.

Det kjøres også slalåm i Kitzbühel som annen del av superkombinasjonen. Etter super-G-rennet ligger Svindal 15 hundredels sekund bak ledende Defago.

Men mange sterke slalåmkjørere ligger såpass nær Svindal at han trolig er sjanseløs på en plass på seierspallen i superkombinasjonen. Blant dem er franskmannen Alexis Pinturault, som har fattige 54 hundredeler å kjøre inn på nordmannen.

Kjetil Jansrud endte 0.42 sekund bak Defago på 10.-plass i super-G, mens Aleksander Aamodt Kilde kjørte inn til 41.-plass.

Rennene i Kitzbühel går tre timer senere enn planlagt på grunn av kraftig snøfall. En stund var det fare for at konkurransen kunne bli avlyst da det fortsatt snødde søndag morgen. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus