Meny

Kan vinne 15 millioner kroner med ett slag

Den som eventuelt får hull-i-ett på hull nummer 17 på Emirates Golf Club i Dubai, vinner hele 15,2 millioner kroner (2,5 millioner dollar). Tiger Woods er en av de som skal prøve. Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tiger Woods, Rory McIlroy og Henrik Stenson er blant golfstjernene som skal kjempe om en veldig spesiell ekstrapremie på europatouren i Dubai kommende uke.

Turneringen Dubai Desert Classic har, i tillegg til et premiefond på over 20 millioner kroner, utlovet hele 15,2 millioner kroner (2,5 millioner dollar) til den som får hull-i-ett på hull nummer 17 på Emirates Golf Club i Dubai.

Hull-i-ett er riktignok en sjelden hendelse, og at hull 17 er et par 4-hull gjør det enda mindre sannsynlig at arrangøren må betale ut monstersjekken.

Hullet er snaut 300 meter langt, og langslående spillere kan nå greenen med en god drive.

– En premie for hull-i-ett øker alltid spenningen, og at det skjer på et par 4-hull kan få adrenalinet til å øke. Vi er sikre på at premien blir et stort samtaleemne blant spillerne og at publikum blir lokket til hullet, sier sjef for Golf in Dubai, Mohamad Juma Buamaim.

Flere store stjerner er med i turneringen, blant dem Tiger Woods som topper verdensrankingen suverent. Amerikaneren er revansjlysten etter at han denne helgen misset lørdagscuten i PGA-turneringen i La Jolla, der han har vunnet åtte ganger tidligere. Lørdagens 79-runde var hans tredje svakeste på PGA-touren. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus