Moses og Sturridge sikret Liverpool-avansement

Liverpool er klar for 5. runde i FA-cupen etter å ha vunnet 2-0 borte mot Bournemouth lørdag.

• Chelsea – Stoke

Liverpool var storfavoritter før møtet med lille Bournemouth lørdag, og skuffet ikke fansen som hadde tatt turen sørover.

Scoringer av Victor Moses og Daniel Sturridge sikret avansement i FA-cupen, en turnering Liverpool sist vant i 2006.

Bournemouth ligger på 16.-plass i mesterskapsserien og måtte bøye seg for overmakten til tross for å ha presset Liverpools stjerner.

Manager Brendan Rodgers tok ingen sjanser og stilte med et sterkt lag. Steven Gerrard, Jordan Henderson, Philipe Coutinho, Daniel Sturridge og Luis Suárez startet alle kampen, selv om laget står overfor et svært viktig derby mot Everton allerede tirsdag.

Det startet ikke så bra for Liverpool i lørdagens FA-cupkamp. Bournemouth gikk rett i strupen på Premier League-klubben, men det var bortelaget som scoret på sin første skikkelige sjanse.

Suárez har levert varene i stor stil for Liverpool denne sesongen, og etter 26 minutter servere han Moses.

Vingen fulgte opp med en god avslutning og satt inn lørdagens første scoring.

I annen omgang fastsatte Sturridge sluttresultatet til 2-0 etter en ny god pasning av Suárez.