Meny

Berget klar for Cardiff

Molde-spiller Jo Inge Berget er klar for Cardiff. Ole Gunnar Solskjær presenterte nordmannen på en pressekonferanse fredag. VIDEO: TV2

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Solskjær bekrefter en tredje nordmann til Premier League-klubben.

Jo Inge Berget var selv ikke til stede på pressekonferansen, men manager Ole Gunnar Solskjær kunne bekrefte at nordmannen er klar for klubben etter å ha signert under en kontrakt i morgentimene fredag.

Det melder TV 2.

Solskjær er fornøyd med å ha hente sin tredje spiller fra gamle klubben Molde.

 – Han vet måten jeg vil spille på, han er sterk, intelligent, smart, scoret mot England i U21-EM og vil gjøre det bra for oss.

Berget er opprinnelig Lyn-spiller, men har også vært innom italienske Udinese og årets seriemester Strømsgodset.

De tidligere Molde-spilleren Magnus Wolff Eikrem og Mats Møller Dæhli er allerede på plass i Wales. De ble hentet tidligere i januar.

Zaha neste?

Solskjær bekreftet også under pressekonferansen av Manchester Uniteds reserve Wilfried Zaha var på vei til Wales, men at spissen ennå ikke hadde gjennomgått den medisinske testen.

I følge TV 2 skal skal The Bluebirds også ha lagt inn bud på Wigan Athletics Ivan Ramis.

Også MFKs sisteskanse Ørjan Håskjold Nyland er et hett objekt på ryktebørsen om ny spiller på vei inn porten på Cardiff City Stadium.

Den norske manageren snakket også om viktigheten av lørdagens cupkamp. Laget skal opp mot Bolton fra divisjonen under.

– Vi gjør hele tiden forandringer gradvis. Det vil ta tid, men lørdag har vi en viktig kamp. Den blir avgjørende for oss for å skape stabilitet og en god følelse i leiren. Vi må bygge en følelse av at vi virkelig hører hjemme i Premier League og at vi kan konkurrere på arenaer som Etihad og Old Trafford. Det er tre viktige kamper som venter oss, sa Solskjær som allerede tirsdag vender «hjem» til Old Trafford der bortekamp som pressede Manchester United venter i serien, sa Solskjær.

God jobb

Kevin McNaughton (28) hadde også ordet i pressekonferansen. Backen ble nylig hentet inn til klubben igjen etter 13 kamper på lån hos lørdagens motstander. Foreløpig er det endte med tre kamper.

– Jeg trodde at jeg var ferdig i klubben, men en uke senere spilte jeg i Premier League mot Arsenal. Ole Gunnar har vært flink med spillerne. Det har gitt oss alle en ny, frisk start, sa McNaughton

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus