Er dette tidenes dårligste straffekonk?

BOM, BOM, BOM OG BOM...: Bare fire av fem Uniteds spillere scoret på straffe i ligacupsemien mot Sunderland. (Video: TV 2)

Sunderland og Manchester United bommet på syv av ti straffer i ligacupens semifinale. Se hele dramatikken her.

Onsdag kveld måtte Manchester United og Sunderland ty til straffesparkkonkurranse om retten til å møte Manchester City ligacupfinalen på Wembley.

Men det var langt mellom «høydepunktene» i straffekonken på Old Trafford. Fire av fem United-spillere feilet mens tre Sunderland-spillere måtte konstatere at ballen ikke ville i mål.

Kun Uniteds Darren Fletcher maktet å få ballen forbi Sunderlands keeper Vito Mannone.

(Se alle straffene ved å klikke på hovedbildet i saken).

– Vi spilte ikke godt nok, og dersom vi hadde tatt oss videre, ville det vært snublende over målstreken. Det endte med straffesparkkonkurranse, og våre straffespark var elendige, medga Moyes overfor ESPN.

Danny Welbeck, Adnan Januzaj, Phil Jones og Rafael sviktet.

– Ideelt sett var ikke det den gruppen vi ville valgt til å skyte. Javier Hernández skulle skutt, men var skadd, og en mann som Michael Carrick ville også normalt vært der, sa Moyes.

Den store helten for Sunderland ble nevnte målvakt Mannone og Ki Sung-Yeung. Sørkoreaneren satte inn den siste målstraffen for bortelaget.

Kampen gikk til ekstraomganger etter at United vant 1-0 da 90 minutter var spilt. Fordi Sunderland vant 2-1 i første kamp stod det 2-2 sammenlagt (bortemål teller ikke i ligacupen etter 90 minutters spill). Lagene scoret en gang hver i ekstraomgangene og det endte 3-3 sammenlagt, 2-1 i begge kampene.

Sunderland spiller finalen mot Man City den 2. mars på Wembley og kan ta sin første triumf i ligacupen. Laget har én gang tidligere vært i finalen. I 1985 tapte de 0-1 for Norwich.

City på sin side kan vinne cupen for tredje gang. Sist de tok pokalen med hjem var i 1976, da slo de Newcastle 2-1.

Første gang ligacupfinalen ble spilt var i 1961. Da vant Rotherham 2-1 over Aston Villa.

Liverpool er cupens mestvinnende lag med totalt åtte triumfer.