Meny

Idrettsforbundet vil kontrollere Stabæk-beslutning

Norges Idrettsforbund reagerer på at Øyvind Eide får fortsette som trener i Stabæk etter påstander om seksuell trakassering. Nå vil de undersøke saken nærmere. Arkivfoto: Svein Ove Ekornesvaag (Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øyvind Eide får fortsette som trener i Stabæk. Nå går Norges Idrettsforbund inn i saken. De vil se om Stabæk handlet riktig da de lot treneren fortsette.

Eide er ilagt skriftlig advarsel etter at han ble anklaget for seksuell trakassering av den tidligere Stabæk-spilleren Leni Larsen Kaurin.

Mandag bestemte Stabæk-styret at treneren får fortsette i klubben. De øvrige Stabæk-spillerne har tidligere vist støtte til Eide.

Bakgrunn: Eide får fortsette som Stabæk-trener

– De som måtte føle seg seksuelt trakassert i norsk idrett, skal vite at vi prøver å ta sakene deres på alvor. I denne konkrete saken vil vi ta kontakt med Norges Fotballforbund (NFF) for å få greie på saksgangen, sier kommunikasjonssjef i Norges Idrettsforbund, Per Tøien til NRK.

Les også:

Øyvind Eide: – Jeg utviste dårlig skjønn

– Ledelsesmåte handler ikke om kjønn

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus