United-kaptein Nemanja Vidic:

– Vi er ute av tittelkampen

SENKET UNITED ALENE: Samuel Eto´o sørget egenhendig for tre poeng til Chelsea over Manchester United. Se høydepunktene her. (Video: TV 2)
SENKET UNITED ALENE: Samuel Eto´o sørget egenhendig for tre poeng til Chelsea over Manchester United. Se høydepunktene her. (Video: TV 2)

1-3 for Chelsea i helgen var spikeren i Manchester Uniteds «gullkampkiste».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea og Samuel Eto'o ble for sterke for David Moyes og co. på Stamford Bridge søndag kveld og ga seg ikke før det sto 3-1 på lystavla.

Nå sier United-kaptein at klubben bare kan glemme ligagullet 2013/14.

– Vi er for langt bak og må konsentrere oss om topp tre eller fire, sier serberen som ble utvist mot slutten av kampen, til Sky Sports.

Han mener også at laget må ha flaks som de skal sikre seg en topp fireplassering, noe som gir Champions League-spill neste sesong.

– Det kommer ikke til å bli lett, vi må kjempe for å klare Champions League. Vi må være positive, holde sammen og jobbe hardt. Med litt hell så kan vi klare det, sier Vidic.

Les også: Eto'o-hattrick tok knekken på United

Men tross tap mot Chelsea mener stopperen at sønadagens batalje var positiv.

– Vi spilte ingen dårlig kamp. De hadde tre skudd på mål og scoret tre mål og det var den store forskjellen i kampen, fortsetter han.

Heller ikke Chelsea-manager Jose Mourinho tror United kan ta ligaseieren nå.

– Jeg tror ikke David (Moyes) blir sint på meg om jeg forteller realiteten, som er at de er 14 poeng bak Arsenal, 13 bak Manchester City og 12 bak oss. Ett lag kan kanskje kollapse, men alle tre? Jeg tror de må kjempe om en plass i topp fire, sier portugiseren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus