Ny uavgjort for Barcelona

Barcelona avga poeng og ga initiativet til Atletico Madrid som startet sin kamp etter Barcelona. (Foto: Afp / NTB Scanpix)

Barcelona er ikke i sin beste form for tiden. Søndag fikk lille Levante med seg ett poeng etter 1-1 hjemme mot den regjerende mesteren.

Loukas Vyntra ga Levante ledelsen allerede etter ti minutter, men Barcas Gerard Piqué utlignet ni minutter senere.

Foruten skadde Neymar stilte Barcelona med sine sterkeste kort offensivt, men Lionel Messi og co. klarte ikke å lure flere baller bak Levante-keeper Keylor Navas.

Barca-trener Gerardo Martino sa etter kampen at resultatet ikke vekker bekymring.

– I begynnelsen av sesongen vant vi uten å spille bra. Nå spiller vi bra, men vinner ikke, sa argentineren.

Det var Barcelonas annen strake uavgjortkamp i La Liga. Sist serierunde spilte katalanerne 0-0 mot gullrival Atlético Madrid, og det er uvant kost for sist sesongs suverene seriemester.