Tolv strake seirer for Juventus

Paul Pogba satte inn Juventus' fjerde mål og sikret laget seieren. (Foto: Afp / NTB Scanpix)

Juventus stormer videre i Serie A. Arturo Vidal scoret to ganger og Paul Pogba scoret ett da Sampdoria ble slått 4–2.

Vidal ordnet 1-0 etter 18 minutters spill. Chileneren ble spilt vakkert igjennom av Paul Pogba før han kippet ballen forbi Sampdoria-keeper Junior Costa. Fernando Llorente doblet ledelsen seks minutter senere.

Etter 38 minutter skled Juventus-forsvarer Andrea Barzagli ballen i eget nett, men kort tid etter kunne Vidal score sitt andre mål for kvelden fra straffemerket.

Manolo Gabbiadini hogg til på en retur fra Juve-keeper Gianluigi Buffon etter 69 minutter. Buffon hadde for øvrig flere praktredninger i en underholdende kveldskamp i Torino.

Etter reduseringen levde kampen for fullt, men Juve fikk roet nervene da Pogba vakkert banket inn 4-2 med høyrefoten tolv minutter før slutt. Seieren var Juventus' tolvte strake i Serie A.

Juventus står med utrolige 18-1-1 denne sesongen. Med 55 poeng har de hvite og svarte åtte poeng ned til toer Roma, som slo Livorno 3-0 tidligere lørdag. Mattia Destro, Kevin Strootman og Adem Ljajic sørget for tre poeng. Med 47 poeng etter 20 kamper gjør Roma sin nest beste sesong i Serie A. Bare i gullsesongen 00/01 var de bedre. Da sto de med 48 på samme tidspunkt.