Premier League runde 22 Sunderland - Southampton 2–2

Fæle skader for Southampton

Fæle skader for Southampton
Fæle skader for Southampton

Southampton mistet ikke bare en tomålsledelse i 2-2-kampen mot Sunderland lørdag. Både Dejan Lovren og Gastón Ramírez måtte bæres ut på båre.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skadene kom så å si samtlige i sluttminuttene. Ramirez ble liggende nede etter en takling av Wes Brown, og den uruguayanske midtbanespilleren ble fraktet bort fra Stadium of Light-gresset med beinet i skinne.

Like etterpå måtte også forsvarsklippen Lovren forlate banen. Kroaten ble lagt på båre iført oksygenmaske.

Les detaljert referat fra kampen

Det som så ut til å bli en perfekt lørdag for Southampton, ble til slutt en nedtur etter en urolig uke.

– Det verste med kampen var skadene. Vi håper det ikke er alvorlig, men begge måtte til sykehus, sa Soton-manager Mauricio Pochettino.

Gjestene fikk en pangstart da Jay Rodriguez banket inn 1-0 etter fire minutter. Southampton var klart beste før pause, og Lovren doblet fortjent ledelsen i det 31. minutt. Mannen som fikk en vond slutt på kampen, scoret på hel volley.

Sunderland fikk håpet tilbake da innleide Fabio Borini satte vertenes første redusering like etterpå. Italieneren fikk korrekt et mål annullert for offside i annen omgang, men 2-2-målet skulle til slutte komme. I det 71. minutt skjøt Adam Johnson ballen i mål via keeperhanskene til Artur Boruc.

Sunderland har ligget i Premier League-bunnen hele sesongen, men klubben har bare tapt én av sine sju siste seriekamper. Southampton har bare vunnet to ganger i løpet av sine ti siste kamper.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus