Hallén innstilt til ny presidentperiode i NFF

INNSTILT TIL NY PERIODE: Valgkomiteen I NFF har innstilt sittende president Yngve Hallén til en ny toårsperiode som øverste sjef i Norges Fotballforbund. (Foto: NTB scanpix)
INNSTILT TIL NY PERIODE: Valgkomiteen I NFF har innstilt sittende president Yngve Hallén til en ny toårsperiode som øverste sjef i Norges Fotballforbund. (Foto: NTB scanpix)

Valgkomiteen har innstilt Yngve Hallén til en ny toårsperiode som president i Norges Fotballforbund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med fire mot to stemmer ble det bestemt at Hallén skulle innstilles som president. Torleiv Sandvik (Ørn Horten), Marianne Brynildsen (Furuset), Arild Braathen (Finnsnes) og Monica Smith-Tønnesen (Donn) stemte for, mens Richard Jansen og Einar Schultz (begge Stabæk) var imot.

De fire som var for en ny periode med Hallén, «vektlegger kontinuitet og gjennomføring av vedtatt handlingsplan for NFF for perioden 2012-2015», heter det i en pressemelding fra Norges Fotballforbund.

Mina Gerhardsen (Vålerenga) og Turid Storhaug (Klepp) er innstilt som nye styremedlemmer. Det vil gi styret en kvinneandel på 50 prosent.

Dette er valgkomiteens innstilling: Yngve Hallén (president, Sogndal), Mette Christiansen (visepresident bredde, Valdres), Bjarne Berntsen (visepresident topp, Viking), Kjartan Berland (styremedlem, Lillestrøm), Eli Arnstad (styremedlem, Fram), Hans Olav Karde (styremedlem, Tromsø), Turid Storhaug (styremedlem, Klepp), Mina Gerhardsen (styremedlem, Vålerenga).

Fotballtinget arrangeres i Lillestrøm i mars.

Personvernpolicy