Dæhli klar for Cardiff

Mats Møller Dæhli ble presentert som Cardiff-spiller lørdag. Han kunne gått tilbake til Manchester United, men valgte Ole Gunnar Solskjærs Cardiff.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dæhli kommer fra Solskjærs tidligere klubb Molde. Det ble klart like etter at han hadde sett Cardiff tape mot West Ham. 18-år gamle Møller Dæhli er Ole Gunnar Solskjærs annet kjøp etter Magnus Wolff Eikrem.

Dæhli ble hentet til Molde fra Manchester United i fjor sommer for å erstatte nettopp Eikrem.

Cardiff har allerede hentet Magnus Wolff Eikrem fra nederlandske Heerenveen, og Dæhli er nordmann nummer to etter bare noen dager i klubben.

Les også: Solskjær og Eikrem tapte i Premier League-debuten

Begge spillerne spilte for Solskjærs reservelag i Manchester United, og han kjøpte begge to til Molde i norsk eliteserie.

– Det var flere som var interessert i ham, men jeg er glad for at han har valgt å komme hit. Han hadde samtaler med Manchester United, som hadde en opsjon på ham, sier Solskjær.

Dæhli bekrefter at han hadde muligheten til å gå til United.

– Selvfølgelig var det vanskelig å si nei til dem, men jeg ville spille for Solskjær. Han ville gjerne ha meg hit, og jeg er veldig glad for å skrive under for klubben, sier Dæhli.

På twitter renner gratulasjonene inn, og en av de første var fra landslagsspiller Caroline Graham Hansen. De to har spilt fotball sammen i Oslo da begge var småputtespillere.

Saken fortsetter under bildetSkjermdump/TwitterSkjermdump/Twitter

– Veldig gøy at et av våre største talenter kommer seg ut. Han har tidligere vist at han tar nivået fort der han har kommet, sier Petter Myhre i Premier League-studioet til TV 2.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus