Premier League runde 21 Fulham - Sunderland 1–4Fulham med braktap i bunnoppgjør

Fulham med braktap i bunnoppgjør

For John Arne Riise og Fulham ble det lite å glede seg over i lørdagens bunnoppgjør hjemme mot Sunderland. Gjestene kuppet festen og vant til slutt 4-1.

Premier League, runde 21

Cardiff – West Ham 0-2 (0-1)

Mål: 0-1 Carlton Cole (42), 0-2 Mark Noble (90).

Rødt kort: James Tomkins (to gule, 72), West Ham.

27.750 tilskuere.

Everton – Norwich 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Gareth Barry (23), 2-0 Kevin Mirallas (59)

36.827 tilskuere.

Fulham – Sunderland 1-4 (0-2)

Mål: 0-1 Adam Johnson (29), Ki Sung-Yueng (41), 1-2 Steve Sidwell (52), 1-3 Johnson (69), 1-4 Johnson (str, 85)

25.564 tilskuere.

Hull – Chelsea 0-2 (0-0)

Mål: 0-1 Eden Hazard (56), 0-2 Fernando Torres (87).

24.924 tilskuere.

Southampton – West Bromwich 1-0 (0-0)

Mål: Adam Lallana (66).

28.610 tilskuere.

Tottenham – Crystal Palace 2-0 (0-0)

Mål: Christian Eriksen (50), 2-0 Jermain Defoe (73)

36.000 tilskuere.

2014 har så langt smilt til Fulham, etter å ha beseiret West Ham 1. januar. Men lørdag ble det stopp. Brede Hangeland er på vei tilbake etter sitt langvarige skadefravær og var med i kamptroppen, men ble sittende på tribunen i bunnoppgjøret. John Arne Riise fikk på sin side spille samtlige 90 minutter.

Les detaljert referat fra Sunderland storseier her

Allerede til pause hadde Sunderland tatt et hardt grep om kampen og ledet den inn på sitt spor. Adam Johnson sørget for 1-0, før Ki Sung-yueng doblet.

Steve Sidwell reduserte for Fulham bare seks minutter ut i annen omgang. Deretter handlet alt om gjestene og engelskmannen Johnson.

Hattrick

Med tjue minutter igjen å spille fikk han avslutte en utsøkt kontring. Ki fant Johnson, som kunne score sitt annet mål for dagen.

Hans tredje mål, som fastsatte resultatet til 4-1, kom etter 85 minutter. José Altidore ble lagt i bakken, og Sunderland-spissen satte straffesparket kontant i nettet bak David Stockdale.

Sunderland gikk forbi Crystal Palace på tabellen med seieren. Jonathan Parr og hans Palace tapte 0-2 for Tottenham lørdag, etter å ha sluppet inn to mål i annen omgang. Først ved Christian Eriksen, deretter ved Jermain Defoe.

Sunderland er à poeng med Palace, men har bedre målforskjell. Cardiff og West Ham er poenget foran der igjen, mens Fulham holder på 16.-plassen.