Zuccarello bommet på straffe i Rangers-tap

MISSET STRAFFE: Mats Zuccarello Aasen misset på straffe i oppgjøret mot Columbus Blue Jackets. (Foto: NTB scanpix)

Rangers´ poengkonge klarte ikke å avverge tap for New York-laget i mandagens hjemmekamp mot Columbus Blue Jackets.

Rangers lå under 1-3 før den siste perioden i Madison Square Garden, men to scoringer av Brian Boyle og Rick Nash sørget for utligning og 3-3 ved ordinær tid.

Ingen av lagene maktet å finne veien til nettmaskene i spilleforlengningen. Dermed skulle det hele avgjøres på straffeslag, og nordmannen var først ut.

Mens både Zuccarello og lagkompisen Ryan Nash misset for hjemmelaget, satte blåjakkenes Mark Letestu og Ryan Johansen inn begge sine straffeslag og sikret dermed 4-3-seier for gjestene.

– Vi er nettopp ferdig med en lang rekke bortekamper. Den første kampen tilbake på hjemmebane er alltid tøff, og vi følte oss litt rustne i de første periodene, sa Nash til nhl.com.

Zuccarello var på isen i 19.16 minutter av oppgjøret. Nordmannen hadde to skudd på mål og en takling. Han var på isen ved Columbus' 3-1-scoring og endte med -1 i pluss-/minusstatistikken.

Han har 10 mål og 20 målgivende pasninger så langt denne sesongen og er fortsatt lagets poengkonge etter 43 spilte kamper for New York-klubben.

Rangers ligger på femteplass i Metropolitan Division og skal bryne seg mot Chicago Blackhawks onsdag.

Mats Zuccarello Aasen ble hedret på Idrettsgallaen i helgen hvor han vant prsien for Årets lagspiller.