Nina Løseth raste nedover resultatlistene

NYE VERDENSCUPPOENG: Nina Løseth hadde få problemer med å ta seg til andreomgang, men søster Mona var ikke like heldig. Her fra et løp i Sölden i oktober i fjor. Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix.

Nina Løseth lå på 11.-plass etter første omgang, men endte til slutt som nummer 19 i verdenscuprennet i slalåm i italienske Bormio søndag.

Resultat

1) Mikaela Shiffrin, USA 2.00,41

2) Maria Pietilä-Holmnér, Sverige 2.00,54

3) Nastasia Noens, Frankrike 2.01,03

4) Bernadette Schild, Østerrike 2.01,15

5) Marie-Michele Gagnon, Canada 2.01,52

Løseth hadde bare 0,40 sekunder opp til tredjeplassen etter første omgang, men mislyktes i finaleomgangen og raste åtte plasser.

Den amerikanske tenåringen Mikaela Shiffrin (18) tok karrierens sjette verdenscupseier.

Hun vant 0,13 sekunder foran Maria Pietilä-Holmnér fra Sverige, mens franske Nastasia Noens ble nummer tre.

Shiffrin er også regjerende verdensmester i slalåm.

Mona Løseth klarte ikke å ta seg til finaleomgangen. Hun endte på 31.-plass.