– En fantastisk nyhet

Med Ole Gunnar Solskjær som ny manager er Cardiffs norske supporterklubb sikker på en lys fremtid

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anders Sigdestad, lederen av Cardiff Citys norske supporterklubb, Scandinavian Bluebirds, er henrykt over nyheten om at Ole Gunnar Solskjær blir klubbens nye manager.

– Dette er en helt fantastisk nyhet og over all forventning. Jeg fryktet en litt kjedelig type, ala Martin Jol eller no', men dette er bare kjempeflott, sier Sigdestad til ABC Nyheter.

Les også: Solskjær ansatt som ny manager i Cardiff City

– Løfter hele klubben

Etter noen dagers spekulasjoner kom til slutt beskjeden «alle» hadde ventet på. Etter tre år i Molde gikk Premier League-drømmen i oppfyllelse for Solskjær.

Nå tror Sigdestad på nye medlemmer til supporterklubben.

Scandinavian Bluebirds-leder Anders Sigdestad er henrykt over at klubben får Solskjær som ny manager. Foto: PrivatScandinavian Bluebirds-leder Anders Sigdestad er henrykt over at klubben får Solskjær som ny manager. Foto: Privat

– Det var bare å se på Twitter. Det var mange som annonserte at de nå kom til å bli Cardiff-fans. Tidligere, da blant annet Robbie Fowler og Jimmy Floyd Hasselbaink, spilte for klubben, gikk medlemstallene opp, fortsetter supporterlederen.

Sigdestad tror Solskjær vil gi hele klubben et løft og håper han tar med seg fotballen Molde har spilt.

– Jeg har fulgt med mye på Molde og jeg håper han forsetter å spille slik de gjør. Han er et stort managertalent og har samtidig masse erfaring fra engelsk fotball. Han er en dyktig fyr.

– En fantastisk mulighet

Ole Gunnar Solskjær ble presentert på en pressekonferanse cirka klokken 13.45 norsk tid på hjemmearenaen til Cardiff City.

Han møtte spillerne torsdag og debuterer som sjef i lørdagens cupkamp borte mot Newcastle.

– Jeg er heldig som får være manager i Premier League. Det er en fantastisk mulighet for meg. En av faktorene som overbeviste meg om å komme hit var fansens lidenskap, sa Solskjær under pressekonferansen torsdag ettermiddag.

Innledningsvis fortalte han at han hadde hatt noen diskusjoner med familien, men at han nå er klar for et nytt steg i karrieren.

– Dette er en fantastisk utfordring. Jeg mener det er riktig steg for meg, sa Solskjær da han ble presentert.

Personvernpolicy