Skadd Wozniacki trakk seg fra Brisbane-turnering

IGJEN: Caroline Wozniacki er ikke ukjent med skader. Her er det høyre kne som trengte behandling i august 2012.(Foto: AP Photo / NTB Scanpix)
IGJEN: Caroline Wozniacki er ikke ukjent med skader. Her er det høyre kne som trengte behandling i august 2012.(Foto: AP Photo / NTB Scanpix)

Den danske tennisstjernen Caroline Wozniacki trøbler med den høyre skulderen og må stå over en av oppkjøringsturneringene til Australian Open.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag ble det klart at WTA-turneringen i Brisbane går uten danskenes tennisyndling. Den var én av to sjanser for Wozniacki til å få kamptrening før den første Grand Slam-turneringen i 2014.

Samtidig er ikke skaden mer alvorlig enn at 23-åringen regner med å kunne spille WTA-turneringen i Sydney uken etter.

– Det er ikke noe galt med leddbånd eller sener. Det er veldig positivt. Legene har bare sagt at jeg må slappe av de kommende dagene, sa Wozniacki.

– Det går bedre for hver dag, så etter noen dager til med hvile bør jeg være klar, la hun til.

Wozniacki pådro seg skulderskaden på trening. Hun håper å slå tilbake etter en skuffende 2013-sesong når Australian Open starter 13. januar.

Toppene er på plass

Kvinnetennisens storkanoner stiller til den årlige turneringen i Brisbane. Førsteseedete Serena Williams, Maria Sharapova, Angelique Kerber og Victoria Azarenka spiller alle turneringen som går fra 29. desember til 5. januar.

Oppgjøret Williams - Sharapova har vært en gjenganger i de fleste turneringer de to har stilt opp i, men de to kan ikke møtes i årets finale. Hvis begge vinner sine kamper vil de møtes i den ene semifinalen.

På den andre siden av det såkalte tablået, har andreseedete Azarenka en «enklere» vei til finalen på hardcourt-banen i Australia. Hun kan møte tyske Sabine Lisicki, verdens syvende best rangerte kvinnelige tennisspiller i en kvartfinale, men ellers er det kun ikke-seedete spillere på veien mot finalen.

Serena Williams er regjerende Brisbane-mester. Danske Wozniacki røk ut i første runde i fjorårets utgave av turneringen.

Personvernpolicy