Hull med målfest da Fulham kollapset

Hulls Tom Huddlestone (nummer to fra høyre) scoret sitt første mål for klubben og får endelig lov til å klippe håret. Foto: Nigel Roddis / Reuters / NTB scanpix

Det sto 0-0 da Hull og Fulham gikk til pause i lørdagens Premier League-kamp. 45 minutter senere hadde hjemmelaget scoret seks ganger og ydmyket John Arne Riises lag.

Det var ikke mye som minnet om scoringsfest da lagene tok pause, men etter hvilen gikk Hull berserk mens Fulham kollapset.

Ahmed Elmohamady, Robert Koren (2), George Boyd, Tom Huddlestone og Matty Fryatt gjorde ydmykelsen komplett for Riises Fulham.

Dermed klatrer Hull opp til 10.-plass på tabellen, mens Fulham fortsatt ligger an til nedrykk. Riise spilte hele kampen for gjestene.

Siden René Meulensteen erstattet Martin Jol som manager tidligere i desember har det vært en ny optimisme i Fulham, men lørdagens resultat setter den tidligere Manchester Untied-treneren under kraftig press.

– Jeg er sjokkert. Jeg vet ikke om det var noe i teen i pausen. Jeg så ikke dette komme, og det gjorde ikke spillerne heller, sa Meulensteen til BBC etter kampen.

Hårklipp

Av Hulls spillere fikk spesielt Huddlestone mye å juble for.

Han hadde lovet ikke å klippe håret før han fikk nettkjenning for klubben, og sommerkjøpet har grodd en solid manke i månedene som har gått siden han kom fra Tottenham.

Han løp umiddelbart bort til sidelinjen etter scoringen, der en fra Hulls støtteapparat startet jobben med å klippe bort lokkene. (©NTB)