Direkte fra klokka 13.45

Fulham-gleden fort over

(Foto: NTB Scanpix)
(Foto: NTB Scanpix)

Liverpool jakter tabelltopp, John Arne Riise kan få det tøft mot Manchester City og West Ham kan klatre vekk fra bunnstriden mot et skadeplaget Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE:

Liverpool - Cardiff 3–1 (Luis Suarez, Raheem Sterling, Luis Suarez - Jordon Mutch) SLUTT

Borussia Dortmund - Hertha Berlin 1–2 (Marco Reus - Adrian Ramos, Sami Allagui) SLUTT

Eintracht Braunschweig - 1899 Hoffenheim 1–0 (Torsten Oehrl) SLUTT

Crystal Palace - Newcastle 0–3 (Yohann Cabaye, Danny Gabbidon sm., Hatem Ben Arfa str.) SLUTT

Fulham - Manchester City 2–4 (Kieran Richardson, Vincent Kompany sm. - Yaya Touré, Vincent Kompany, Jesus Navas, James Milner) SLUTT

Manchester United - West Ham 3–1 (Danny Welbeck, Adnan Januzaj, Ashley Young - Carlton Cole) SLUTT

Stoke - Aston Villa 2–1 (Charlie Adam, Peter Crouch - Libor Kozak) SLUTT

West Bromwich - Hull 1–1 (Matej Vydra - Jake Livermore) SLUTT

FØR KAMPENE:

Luis Suarez er mannen det snakkes om i engelsk fotball om dagen, og det med rette. 17 mål på 16 kamper er rett og slett fantastisk. Cardiff får trolig sin fulle hyre med å stoppe uruguyaneren.

Med seier tar Liverpool over tabelltoppen før Chelsea og Arsenal møtes mandag kveld. Brendan Rodgers mangler både Steven Gerrard og Daniel Sturridge med skader.

Luis Suarez har scoret fem ganger mer alene, enn hele Cardiff totalt. Men tross kun 12 scorede ligamål holder waliserne avstand fra nedrykksstreken.

Snakkisen i Cardiff er framtiden til manager Malkay Mackay. Klubbens eier har uttalt at manageren må trekke seg, eller få sparken. Blant andre er Ole Gunnar Solskjær nevnt som en etterfølger.

Liverpool - Cardiff 13.45

Tøft for Bundesliga-nordmennene

Ingen lett oppgave for Per Ciljan Skjelbred og Hertha Berlin når de reiser til Signal Idun arena og møter «Den gule veggen». Berlin-laget er ubeseiret på de tre siste kampene.

Borussia Dortmund - Hertha Berlin 15.30

Omar Elabdellaoui og Braunschweig har tatt fire poeng på åtte hjemmekamper. De nyopprykkede gule-blå ligger helt sist, og skal igjen få slite når Hoffenheim kommer på besøk. Hoffenheim er bedre borte enn hjemme denne høstsesongen. På bortebane har de seiret tre ganger, mot en eneste gang hjemme.

Eintracht Braunschweig - 1899 Hoffenheim 15.30

Crystal Palace-fansen vet knapt hva scoring er lenger. Londonerne har scoret fattige elleve ganger på 16 kamper. Etter en blytung start har nyansatte Tony Pulis fått litt mer fart på Palace. Før tapet for Chelsea i forrige runde slo Palace West Ham og Cardiff.

I det lange løp for klubber som skal unngå nedrykk, er det kampene mot lagene rundt seg på tabellen som bør vinnes, ikke nødvendigvis topplagene.

Crystal Palace - Newcastle 16.00

Utfordring for Riise

John Arne Riise har spilt nok store kamper til å vite hva som venter når Manchester City tar turen til Craven Cottage. Det spørs derimot om resten av Fulham er klare for oppgaven det er å slå et City-lag stappfulle av selvtillit etter 6-3-seieren over Arsenal.

Sergio Aguero har plaget motstanderne tidvis til vannvidd, men er skadet og står over mot Fulham. Det gir Manuel Pellegrini «problemet» med å velge mellom Alvaro Negrede, Edin Dzeko og Stevan Jovetic.

Fulham - Manchester City 16.00

Skadeplaget

West Ham har selvtillit, Manchester United har skader. I midtuka tok West Ham seg videre i ligacupen etter en snuoperasjon mot Tottenham. De scorer ikke mange mål, men de slipper heller ikke inn for mange.

Les også: Fellaini vurderer operasjon

Manchester United har Robin van Persie, Wayne Rooney, Michael Carrick og Marouane Fellaini på skadelista. I midtukekampen mot Stoke tok venstreback Patrice Evra og tidvis utskjelte Ashley Young ansvar for målene. Rooney kan muligens rekke kampen.

Wayne Rooney spiller fra start. (Oppdatert klokka 15.20)

Manchester United - West Ham 16.00

Trettendeplassen mot ellevteplassen møtes på Britannia Stadium. Aston Villa scorer mer på bortebane enn hjemme, men Stoke gir vekk få mål i egen lekegrind. Fem av tjue totalt innslupne er på Britannia.

Stoke - Aston Villa 16.00

Duoen Robert Snodgrass og Ricky van Wolfswinkel skal være tilbake for Norwich - i det minste i troppen som møter bunnlaget Sunderland. Norwich slipper inn nest mest (29) i Premier League, bare slått av Fulham og Sunderland (begge 30).

Sunderland danket ut Chelsea av ligacupen i midtuka og må prøve å gjenskape den kampen mot, på paipiret, enklere motstand i Norwich.

Sunderland - Norwich 16.00

Solskjær neste?

Det mest spennende rundt West Bromwich sett med norske øyne, er om Ole Gunnar Solskjær pakker med seg trenergjerningen, familien og flyttelasset og forlater Molde til fordel for «The Baggies».

For Hull sin del vil seier gi et løft opp og vekk fra bunnen. Taper de, er det derimot andre lag bak som får heng.

West Bromwich - Hull 16.00

Personvernpolicy