Tevez tviler på VM-spill

Kun Giuseppe Rossi (16) har scoret flere enn Carlos Tevez (10) denne Serie A-sesongen (Foto: AFP PHOTO/Giuseppe Cacace / NTB Scanpix)
Kun Giuseppe Rossi (16) har scoret flere enn Carlos Tevez (10) denne Serie A-sesongen (Foto: AFP PHOTO/Giuseppe Cacace / NTB Scanpix)

Juventus-stjernen Carlos Tevez tror ikke han får plass i Argentinas VM-tropp neste sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tevez har hatt en god sesong så langt med ti mål i serie A, men på det argentinske landslaget får han ikke sjansen av landslagssjef Alejandro Sabella.

– Hvis Sabella ikke har tatt meg ut, vil jeg ikke ringe ham for å finne ut hvorfor han ikke velger meg. Sabella må ikke bli bedt om å ta meg ut. La ham arbeide i fred, for det er ikke lett for Sabella ikke å ringe meg. Jeg vet det er mye press, spesielt fra fansen, sier Tevez til radiostasjonen La Red.

Spissen sier han har et godt forhold til landslagskaptein Lionel Messi og de andre argentinske spillerne.

– Jeg har ingen problemer med gruppen, og jeg kommer veldig godt overens med Messi. Jeg mister ikke noe søvn over VM. Jeg tror ikke jeg vil se på, for det gjør vondt å se på landslaget. Det er ikke bra for meg, forteller Tevez.

Personvernpolicy